Sådan importeres Corel Draw CDR-filer til Visio

CorelDRAW-programmet gemmer billedfiler ved hjælp af et format kaldet CDR, et proprietært vektorbillede-filformat. Tidlige versioner af Microsoft Visio kunne behandle CDR-filer, men Microsoft ophørte med understøttelse af CDR-billedfiler, der begynder med Microsoft Visio 2003. For at åbne en CDR-fil i Visio skal du installere Visio 2002 eller tidligere, ellers skal du bruge et gratis konverteringsværktøj til at gemme dine CDR-filer i et format, som nyere versioner af Visio kan læse.

Installer Visio 2002

Trin 1

Få en kopi af Visio 2002 eller tidligere fra en softwareleverandør. Microsoft tilbyder ikke længere Visio 2002, så du bliver nødt til at købe programmet fra en tredjepartsleverandør.

Trin 2

Indsæt Visio 2002 installations-cd'en i din computers cd-rom-drev.

Trin 3

Følg vejledningen på skærmen for at installere Visio 2002 på din computer.

Kør Visio 2002-programmet. Klik på "File", og vælg "Open", og naviger til det bibliotek, der indeholder dine CDR-filer. Visio 2002 genkender automatisk CDR-filformatet og kan åbne filen i dit Visio-program. Du kan derefter gemme filen i JPG-, GIF-, TIF-, WMF- eller BMP-format til brug sammen med en nyere version af Visio.

Gratis online CDR-konvertering

Trin 1

Naviger din webbrowser til Filespazz gratis CDR-konverteringswebsted.

Trin 2

Klik på knappen "Gennemse" i højre side af siden, og naviger til det bibliotek, der indeholder din CDR-fil.

Trin 3

Klik på rullemenuen "Vælg konverteringstype:" og vælg den filtype, som CDR-filen skal konverteres til. Vælg JPG, BMP, TIFF eller GIF for at gengive filen i et format, som du kan bruge med Visio 2003 eller nyere.

Trin 4

Indtast din e-mail-adresse i tekstfeltet nederst til højre på skærmen.

Klik på "Konverter". Den Visio 2003-klare fil konverteres og sendes til din e-mail-adresse inden for 5 minutter.