iOS 11.1 Beta 3 udgivet til testning

Apple har udgivet iOS 11, 1 beta 3 til iPhone, iPad og iPod touch brugere, der er indskrevet i beta test programmer. Separat er tvOS 11, 1 beta 3 og watchOS 4.1 beta 3 også tilgængelige for bedste testning også.


IOS 11.1 beta 3-softwareopdateringen er nu tilgængelig for udviklere, der er indskrevet i udviklerprøvningsprogrammet, mens den offentlige beta-testversion normalt snart følger.

Brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammerne, kan nu downloade iOS 11.1 beta 3 nu via softwareopdateringsmekanismen i indstillingerne App for kompatibel iPhone, iPad og iPod touch.

IOS 11.1 fokuserer på fejlrettelser og forbedringer af funktioner, hundreder af nye emojis, inkludere 3D Touch-gestus for at få adgang til multitasking på iPhone, som mangler fra den oprindelige iOS 11-udgivelse, og vil sandsynligvis omfatte et par nye funktioner som Apple Pay Cash.

Derudover er watchOS 4.1 beta 3 og tvOS 11.1 beta 3 også tilgængelige for udviklere og de interesserede i at køre beta-software på deres Apple Watch og Apple TV. Disse opdateringer er tilgængelige via deres respektive OTA-softwareopdateringsmekanismer i Indstillinger også.

MacOS High Sierra 10.13.1 beta 3 er endnu ikke blevet frigivet til Mac-brugere, men hvis Apple følger den sædvanlige beta-udgivelsescyklus, debuterer den også snart.