Sådan pakker du iMac

Selvom det kan være praktisk at have de større skærme og større harddiske, der følger med iMac-linjen, er ulempen, at i modsætning til deres fætre til bærbare computere, er disse Mac'er vanskelige at bevæge sig længere end værelse til værelse. Hvis du skal flytte en uden for dit hjem eller kontor, skal du tage nogle forholdsregler for at sikre, at din iMac gør det frem og tilbage - og forbliver i ét stykke.

Gem kassen, som din iMac kom i. Kast aldrig de kasser, der fulgte med din computer, printer og anden elektronik, der muligvis gør det lettere at flytte senere. Hvis du har gemt kassen, som din iMac kom ind, har du gjort dig selv en kæmpe tjeneste; hvis ikke, bliver du nødt til at ty til yderligere trin for at pakke det ordentligt.

Bestil en erstatningsboks online. Mens der har været nogle ændringer i årenes løb, har de seneste iMac'er af samme størrelse en lignende krop, hvilket gør det lettere at finde en kasse, der passer til din computer. Udfør en online-søgning efter "iMac-emballage", og du finder æsker tilgængelige for mindre end $ 30 pr. 2011. Sørg for, at æsken leveres med polystyrenindsatserne indeni.

Træk de to øverste polystyrenindsatser ud af iMac-kassen. Skub iMac ind i kassen, nedenunder og placer de to øverste polystyrenindsatser over toppen.

Pak dit tastatur og mus i bobleplast, og placer det i hullerne mellem polystyren og kassen.

Luk de to toppe af kassen med håndtaget, der stikker ud ovenpå.

Tips

Selv pakket ordentligt, pas på, mens du flytter kassen. Lad det ikke hoppe op og ned eller fra side til side mere end nødvendigt.