Sådan fjernes kolonner i Microsoft Project (5 trin)

Microsoft Project har et antal kolonner, der er skjult som standard i nye projekter. Det er også muligt at skjule kolonner, når du arbejder i et hvilket som helst projekt for at gøre det nemmere at se dem. Processen, der bruges til at fjerne kolonner i Project, tager et par trin, men afslører et væld af ekstra værktøjer, der kan bruges til at udvide programmets funktionalitet.

Trin 1

Sådan fjernes kolonner i Microsoft Project (5 trin)

"Klik" på kolonneoverskriften til højre for den position, hvor den nye kolonne skal vises, som i billede 1. Denne handling vil markere og mørke hele kolonnen.

Trin 2

Sådan fjernes kolonner i Microsoft Project (5 trin)

"Klik" på "Indsæt" i menulinjen, som vist i billede 2. Dette får en rullemenu til at vises.

Trin 3

Microsoft Project har et antal kolonner, der er skjult som standard i nye projekter. Det er også muligt at skjule kolonner, når du arbejder i et hvilket som helst projekt for at gøre det nemmere at se dem. Processen, der bruges til at skjule kolonner i Project, tager et par trin, men afslører et væld af ekstra værktøjer, der kan bruges til at udvide ...

Klik på "Kolonne" i rullemenuen. Dette åbner en dialogboks med titlen "Kolonnedefinition", som i billede 3. Denne funktion giver dig mulighed for at vælge den kolonne, der skal vises.

Trin 4

kolonne, trin, projekt, klik, twill, vis, tright, årsag, vælg, tcolumn

Klik på pil ned til højre for tekstfeltet "Feltnavn". Dette får en liste over felter til at blive vist, som i billede 4. Vælg navnet på den kolonne, du vil skjule fra listen.

Sådan fjernes kolonner i Microsoft Project (5 trin)

Klik på knappen "Bedste pasform" nederst i dialogboksen Kolonnedefinition for at få vist den skjulte kolonne som i billede 5. Du kan også tilføje en kolonne ved at klikke på "OK", men det kræver manuel justering af kolonnebredden.