Sådan laver du din egen bil & Drag Racing-spil

Elementer, du har brug for

  • Objektmodelleringssoftware

  • Værktøj til spiludvikling

Racerspil er blandt de mest populære typer videospil. Takket være følelsen af ​​hastighed, nedbrud og luksuriøse forlystelser lykkes racingtitler at fange øjnene på millioner af spillere hvert år. Men hvis du mener, at dine egne ideer skal implementeres i bil- og drag racing-spil, er der praktiske og nyttige udviklingsprogrammer, der hjælper dig med at komme i gang.

Udvikle et spilkoncept. Analyser alle aspekter og funktioner, som dit dragracingspil inkluderer. Beslut, hvor mange biler og konkurrenter der vil være tilgængelige, hvor mange niveauer du kan køre i og indstillingen for hver spilverden. Desuden skal du undersøge og tale med ivrige racercyklister og spørge dem om deres kørselsteknikker. Find ud af, hvordan accelerationen skal tilgås på et højhastighedsforløb, hvordan en bil generelt håndterer sving, og bed alt, hvad der er relateret til spilfysik, til at blive implementeret korrekt i din dragracetitel.

Opret alle bilmodeller og niveauer. Få en objektmodelleringsapplikation for at nærme dig dine spiloprettelser. Der er nyttige værktøjer både frit tilgængelige og kommercielt solgt i detailbutikker. For nemheds skyld skal du gå til din valgte søgemaskine og se efter ethvert objektmodelleringsværktøj baseret på “Open Source” eller “Freeware”, som distribueres frit uden omkostninger. Inden for programmet skal du designe og male alle biler, genstande og forhindringer, der skal bruges, og de baner, som dine biler vil køre i. Start med at oprette en simpel matrix (spilverden) og tilføj gradvist veje og alle ønskede spilhindringer. Når du er færdig, skal du gemme dit arbejde på din lokale harddisk.

Animer alle spilsekvenser gennem et spiludviklingsværktøj. Ligesom software til objektmodellering kan spiludviklingsværktøjer findes frit distribueret eller købes via deres respektive producents hjemmeside eller detailbutik. Disse udviklingsapplikationer kommer typisk med praktiske muligheder for mange spilgenrer. Tildel alle nødvendige scripts for at få hver bil til at køre ved bestemte hastigheder og accelerationsniveauer. Indstil koordinater mellem biler og livløse objekter for at skabe den korrekte påvisning af kollision mellem dem, hvilket giver mulighed for realistiske bilulykker som et resultat. Implementér alle nødvendige justeringer i spiludviklingsværktøjet, og gem dit endelige projekt.

Spil og test dit racerspil. Det er sandsynligt, at dit racerspil ikke kører perfekt eller problemfrit, første gang du gemmer det på din computer. Analyser derfor alle grundlæggende kommandoer, du har tildelt, ved at sætte dem på prøve. Stød din bil mod alle spilgenstande, test hver bils håndterings- og accelerationshastigheder, og foretag om nødvendigt yderligere ændringer ved at gå tilbage til spiludviklingsværktøjet og justere hver indstilling i overensstemmelse hermed.