Madlavningsspil til piger at spille

Madlavningsspil kan lære piger at koge det grundlæggende og give dem en generel forståelse af fødevareservicebranchen. Talrige hjemmesider og brætspil tilbyder lignende madlavningsspil, men kun få er underholdende eller informative. Alle disse spil hjælper piger, så når de kommer ind i køkkenet, får de en ide om, hvad de laver, og er klar til at lave mad praktisk.

Madlavning mesterskab

GirlsGoGames.com tilbyder flere interaktive flash-spil, der varierer i sværhedsgrad. En af de mere underholdende og informative er Cooking Championship, der er baseret på tv-showet "Iron Chef." Spillere får en opskrift og bedt om at gøre den hurtigere end computerkokken. Dette instruerer ikke kun piger om, hvordan man laver specifikke retter, men hvordan man tilbereder effektivt under pres. Når du vinder og får en højere score, bliver kokkene gradvis bedre og hurtigere, hvilket tvinger dig til at følge med.

Hvad er din menu?

DressUpGirl.net tilbyder mange madlavningsspil, der varierer i stil, tone og mål. Madlavningsspil, køkkenspil og madsservicespil er dækket, undertiden alt i et spil. Hvad er din menu? er et udfordrende spil, hvor spillerne skal servere utålmodige kunder mad og drikke ved disken i en lille butik. Et tikkende ur og en konstant strøm af ordrer gør dette spil til en intens, men fængslende oplevelse, der viser livet for en person, der arbejder alene i fødevareservicebranchen.

Skøre kokke

Hvis et computer- eller internetspil ikke er tilgængeligt, kan madlavning brætspil lige så godt lære og underholde. Crazy Chefs er et brætspil, der består af en række kort med en tegneseriekok, der forestiller sig en færdig skål - kebab, cupcakes, pizza. Hvert kort har billeder af redskaber og ingredienser i hver skål. Spillere skal vende over fliser og samle de rigtige til at tilberede måltidet. Når du har lavet din tallerken, skal du samle en tallerken og servere den til din modstander. Mens dette spil kan kede voksne, synes piger at elske det og lære af det.