Sådan digitaliseres Super 8 Film

Hvis du har gamle hjemmefilm på Super 8-film, kan udsigten til at opsætte projektoren og skærmen hver gang du vil se dem være skræmmende. At have filmen digitaliseret professionelt, så du kan redigere dem på en computer eller overføre dem til DVD eller MiniDV, er generelt dyre - i nærheden af ​​$ 250 for en times overført film - men der er en relativt enkel metode af høj kvalitet til digitalisering af film dig selv.

Trin 1

Opret din hjemmefilmskærm, eller monter et stykke hvidt plakatkort på væggen. Du vil have en ren, jævn og tom overflade, hvor du kan projicere filmen.

Trin 2

Sæt projektoren op, og læg en filmrulle i henhold til projektorens instruktioner. Kontroller, at projektoren er i fokus.

Trin 3

Sæt videokameraet på stativet, og placer det lige under projektoren så tæt på projektorens linse som muligt.

Trin 4

Brug glasrenser og en blød klud til at rense linserne på både kameraet og projektoren for at sikre den reneste mulige overførsel.

Trin 5

Sørg for, at rummet er helt mørkt.

Stop kameraet, når det første hjul er færdigt, start det derefter igen, når du har det næste hjul, der er spolet og klar til at spille. Fortsæt denne proces, indtil alle Super 8-hjulene er fanget på video.