Limer1n Download

Limera1n jailbreak app kører på Windows og Mac, tilsyneladende en Linux version vil være tilgængelig til at downloade kort tid.

Download Limera1n

Begge disse downloads er hosted af limera1n.com, klik på nedenstående links for at få jailbreak for det operativsystem du vælger.

  • Download Mac versionen af ​​limera1n med det samme ved at klikke her
  • Download Windows versionen af ​​limera1n øjeblikkeligt ved at klikke her

Som med alle de jailbreaks, der udgives, skal du sørge for at downloade fra en pålidelig kilde (udviklerwebstedet er ideelt), der har været mange falske jailbreaks udgivet gennem nogle skyggefulde kilder, der installerer hvem ved hvad ... Dette er normalt mindre et problem for Mac og Linux, men det er værd at nævne for Windows-brugere.

Den nemmeste måde at kontrollere gyldigheden af ​​limera1n download er at kontrollere MD5 hash, i dette tilfælde er MD5 hash til Windows exe: d901c4b3a544983f095b0d03eb94e4db

For Macs kontrol af md5 hash er meget nemt, brug bare md5 kommandolinjeværktøjet. Du kan gøre dette på din Mac for at kontrollere md5 hash med exe filen, før du bruger den på Windows. Linux er det samme, men Windows-brugere skal downloade et tredjeparts værktøj for at kontrollere hash.

Nu er det rettet ud, gå videre og jailbreak iPhone OS 4.1 med limera1n.