iOS 8.3 Beta 1 Udgivet til udviklere

Apple har udgivet den første beta af iOS 8.3 til dem, der er registreret i iOS Developer-programmet, der ankommer som build 12F5027d. Dette er noget usædvanligt, da iOS 8.2 også stadig er i beta-udgivelse som version 8.2b5, men det kan foreslå et andet fokus for hver punktversion af operativsystemet.


Ved siden af ​​iOS 8.3 beta 1 er en ny version af Xcode 6.3 beta SDK og Swift. iOS 8.3 ser ud til at være kompatibel med alle iPhone og iPad hardware, der understøtter eksisterende versioner af iOS 8.

Udviklere kan finde iOS 8.3 beta IPSW til rådighed sammen med opdateringer til Xcode, som forskellige downloads i iOS Developer Center.

Mens iOS 8.2 synes at fokusere primært på Apple Watch-kompatibilitet, kan iOS 8.3 være rettet mod mere generelle forbedringer af iOS, eller det kan måske omfatte støtte til fremtidig hardware som en opdateret iPad eller iPod touch, selv om det kun er spekulation.

De poking rundt i iOS 8.3 beta IPSW har fundet støtte til trådløs CarPlay kompatibilitet med iPhone, og et forslag om, at iCloud Photo Library kan komme ud af beta i iOS 8.3 også.

I separate iOS-nyheder har en ny rapport foreslået, at iOS 9 primært vil fokusere på at opnå præstationsoptimeringer og stabilitetsforbedringer til iPhone og iPad-oplevelsen.

Den nuværende offentligt tilgængelige udgivelse af iOS udgives som 8.1.3.