Sådan tegner du på billeder på en Mac

Mac Photos-appen har et sæt simple tegneværktøjer kaldet Markup, som kan bruges til at tegne, doodle, skitse og ellers markere eller skrive på et hvilket som helst billede. Markup in Photos kan tilbyde en sjov måde at scribble på et billede, sætte en bemærkning på et billede, tilføje en blurb eller bare for at tegne en lille kreativ tilføjelse til ethvert foto, der findes i Photos-appen.

Markup redigeringsværktøjet i Photos on Mac er fantastisk, men ligesom mange andre funktioner er det lidt skjult, og det er nemt at overse denne funktion. Denne vejledning viser dig, hvordan du får adgang til Markup i Photos for Mac, og hvordan man tegner på et billede ved hjælp af værktøjssættet.

Du kan tegne på et billed eller en billedfil, der er indeholdt i Photos app på denne måde, uanset om den er kopieret fra en iPhone eller et digitalkamera til Fotos, importeret til billeder direkte eller på anden måde indeholdt i appen. Hvis du vil teste dette selv, kan du måske lave en kopi af et billede eller bare vælge et billede, du ikke har noget imod at kaste på.

Sådan tegner du på billeder i Mac OS med Markup

  1. Åbn Photos-appen i Mac OS og vælg hvilket billede du vil tegne eller markere
  2. Klik på knappen Rediger, det ser ud som en række skydere i øverste højre hjørne af værktøjslinjen
  3. Klik nu på knappen "Udvidelser" nederst til højre i appen Fotos
  4. Vælg "Markup" fra lokalmenuen Udvidelser i Photos-appen
  5. Brug markupværktøjerne til at tegne direkte på billedet, der er flere børste- og pen-indstillinger samt formværktøjer, justering af linjetykkelse, et tekstværktøj og skrifttypejusteringer og farveindstillinger for hver markering
  6. Når du er tilfreds med at tegne dit billede, skal du vælge "Gem ændringer" øverst til højre i Photos-appen
  7. Vælg nu "Udført" til, hvis du er færdig med at redigere for at gemme tegningen på dit billede

Nu, hvor du har tegnet et billede, kan du beholde det i dit fotos bibliotek, eksportere det, dele det, maile det, besked det, gemme det eller hvad du ellers vil gøre med din vidunderlige oprettelse.

Hvis dette sæt værktøjer ser ud til dig, kan det skyldes, at Markup giver dig mulighed for nemt at annotere e-mail-vedhæftede filer i Mail for Mac, hvilket også er meget praktisk.

Mens dette gælder for Mac'en, er Markup-værktøjssæt i Fotos stort set det samme sæt af værktøjer, du kan bruge til at skrive og tegne billeder i iOS, men at få adgang til Markup i Photos iPhone og iPad er naturligvis en smule anderledes end det samme Markup toolkit på en Mac.

Hav det sjovt at trække på dine fotos!