Sådan nulstilles en iPad-adgangskode

Adgangskoder beskytter din iPad mod uautoriseret brug og skal ændres ofte for maksimal sikkerhed. Hvis du ikke har glemt din nuværende adgangskode, men er klar til at opdatere den til en ny, kan du gøre det i Indstillinger-appen på din iPad. Som standard kan adgangskoder være en hvilken som helst kombination af fire cifre. Ud over at ændre din adgangskode kan du også ændre adgangskodeindstillinger, f.eks. Hvor lang tid den er, hvilke tegn den kan indeholde, og hvor længe efter du går i dvaletilstand, kan du vente, før du skal indtaste adgangskoden igen.

Trin 1

Sådan nulstilles en iPad-adgangskode

Gå til "Indstillinger" på din iPad.

Trin 2

Sådan nulstilles en iPad-adgangskode

Rul ned i menuen Indstillinger, og tryk på "Adgangskode". Hvis du bruger en iPad med iOS 7.0.6 eller tidligere, skal du trykke på "Generelt" for at få adgang til adgangskodelåseskærmen.

Trin 3

Adgangskoder beskytter din iPad mod uautoriseret brug og skal ændres ofte for maksimal sikkerhed. Hvis du ikke har glemt din nuværende adgangskode, men er klar til at opdatere den til en ny, kan du gøre det i Indstillinger-appen på din iPad. Som standard kan adgangskoder være en hvilken som helst kombination af fire cifre. Ud over ...

Indtast din nuværende adgangskode i vinduet Indtast adgangskode.

Trin 4

Nulstilling af iPad-adgangskode, Ændring af iPad-adgangskode, Nulstilling af iPad-adgangskode

Tryk på "Skift adgangskode" på skærmen Adgangskodelås.

Trin 5

Sådan nulstilles en iPad-adgangskode

Indtast din nuværende adgangskode igen.

Sådan nulstilles en iPad-adgangskode

Indtast den nye adgangskode, du vil bruge.