Synkroniser applikationsdata og præferencer på tværs af flere Mac'er med DropboxAppSync

Hvis du er en af ​​de mange Mac-brugere, der bruger flere Mac'er, skal du sige en iMac derhjemme eller arbejde, og en MacBook på farten, skal du få DropboxAppSync.

Dette gratis værktøj synkroniserer din ~ / Bibliotek / Application Support / mappe på tværs af flere Mac'er via den gratis Dropbox-tjeneste, så du kan få nøjagtig samme appopsætninger, som f.eks. Præferencer, plugins, bogmærker, spilfiler, cache osv. På alle dine Mac'er, uanset hvor du er, så længe du har internetadgang.

For at bruge DropboxAppSync, har du brug for:

  • Har en Dropbox-konto (2 GB er gratis)
  • Download DropboxAppSync (direkte download eller besøg devs hjemmeside) på alle Mac'er, du vil have havesync

Opsætning er meget enkel. Når du har konfigureret Dropbox, skal du afslutte dine åbne applikationer og derefter bare starte DropboxAppSync på den første Mac, som du vil være den primære / Application Support / mappe, der skal synkroniseres.

Godkend følgende meddelelse, som informerer dig om, at ~ / Bibliotek / Application Support / er ved at gå over til DropBox (via et symbolsk link):

Dette værktøj vil flytte din applikations supportmappe til Dropbox. Dette kan ikke understøttes af bygherren! En sikkerhedskopi af din applikations data bliver gemt på dit skrivebord, bare hvis ...

Dette værktøj gemmer dine data til:
Dropbox / Application Support / ApplicationName

Hvis dette værktøj finder dine applikationsdata på Dropbox allerede, vil det blot linke til dataene på Dropbox i stedet for at kopiere dataene over. En sikkerhedskopi bliver dog gemt på skrivebordet.

Derefter kører du DropboxAppSync på de andre Mac'er, og appen er smart nok til allerede at registrere app data eksisterer, så det vil simpelthen linke til det, synkronisere dine Macs apps.

Udvikleren minder os om, at ikke alle apps kan understøtte at blive synkroniseret som denne, men fra brugertest har der ikke været mange rapporterede problemer.

Den 2 GB gratis Dropbox-konto skal være tilstrækkelig til denne tjeneste med langt de fleste Mac- og Mac-apps - medmindre du har Steam-spil installeret som TF2, som gemmer alle deres applikationsdata i din / Application Support / mappe og får det til at tage op en masse plads. F.eks. Er Steam min Application Support-mappe omkring 700 MB, og jeg har tonsvis af apps installeret, men med Steam er det godt over 25 GB. I så fald vil du gerne betale for en større Dropbox-konto eller udelukke blot at Steam apps bliver synkroniseret, men det ville være en nem måde at få alle dine spildata ens på alle dine Mac'er i stedet for at flytte dampen manuelt. mappe dig selv.

Synkronisering af appdata på tværs af flere Mac'er er noget, som iCloud skal gøre, og forhåbentlig vil det i fremtidige versioner, men i mellemtiden er det en fantastisk fri løsning.