Sådan repareres beskadigede iPods

Uanset hvor vidunderlig iPod-teknologi er, kan der komme et tidspunkt, hvor din iPod fryser op og holder op med at reagere. Uanset hvad der ødelagde iPod'en, er der en måde at reparere den på. For at gøre dette skal du nulstille enheden fuldstændigt. Nulstilling af en beskadiget iPod er let og kan gøres ved at følge et par enkle trin. Disse trin fungerer for alle modeller af iPods med video, men hvis du har problemer, se din iPod-brugervejledning for specifikke instruktioner.

Trin 1

Flyt "hold" -kontakten frem og tilbage til tænd / sluk-position.

Trin 2

Tryk på "Menu" og centerhjulsknappen samtidigt i mindst 10 sekunder, eller indtil Apple-logoet vises på skærmen. Denne procedure løser de fleste iPod-problemer. Hvis din iPod stadig ikke reagerer, skal du fortsætte med trin 3.

Trin 3

Slut din iPod til computeren, og vent på, at iTunes åbnes. Hvis du ikke bruger den nyeste version af iTunes, skal du installere opdateringen.

Trin 4

Vælg din iPod fra listen i kildevinduet til venstre på skærmen, og klik derefter på "Resumé". Du får besked, hvis din iPod har brug for en softwareopdatering, eller du får mulighed for at gendanne iPod.

Vælg "Gendan" for at gendanne iPod'en til dens oprindelige indstillinger.