Sådan finder du serienummeret for en iPhone, iPad eller iPod Touch

At kende et iOS-enheds serienummer er nyttigt af mange årsager, fra at kontrollere garantistatus, bestemme, om det er berettiget til en gratis reparation fra Apple, kontrollere oplåsningsstatus, kontrol af iCloud-aktiveringslås, forsikringsformål, reparationer, registrering af en telefon til en række forskellige ydelser blandt andre grunde. Vi viser dig hurtigt, hvordan du finder serienummeret på en iPhone, iPad eller iPod.


Der er to måder til hurtigt at afdække serienummeret på en iPhone, iPad eller iPod touch, hvoraf den ene gøres direkte på selve enheden via iOS-indstillingsprogrammet, og en anden, der kan åbnes på en tilsluttet computer via iTunes. Det betyder ikke noget, hvilken metode du bruger, hvis enheden er den samme, vil serienummeret deraf være det samme.

Finde et enheds serienummer i iOS-indstillinger

For alle iPhone, iPad eller iPod touch, uanset version af systemsoftwaren, kan du finde enhedens serienummer via iOS-indstillinger:

  1. Åbn appen Indstillinger i iOS, hvis du ikke har gjort det endnu
  2. Gå til "General" og vælg derefter "About"
  3. Rul ned for at finde indstillingen "Serienummer", denne alfanumeriske kode er serienummeret for enheder, du leder efter

Det gælder for alle versioner af iOS og på enhver iPhone, iPad eller iPod touch model.

Hvis du hellere vil finde serienummeret af en iOS-enhed fra en computer, kan du også gøre det med iTunes.

Find et iOS-enheds serienummer fra iTunes

Du kan også hurtigt hente et iOS-serienummer fra iTunes ved at gøre følgende:

  1. Slut iPhone, iPad eller iPod touch til computeren med et USB-kabel
  2. Åbn iTunes, og vælg iOS-enheden
  3. På den primære "Sammendrag" skærm for den pågældende enhed, se efter "Serienummer" - for en iPhone vil den være under kapacitets- og telefonnummeret

Som du kan se, er ingen af ​​disse metoder særligt komplekse, men i modsætning til at finde et serienummer på en Mac kan du ikke tale det med dig uden at tillade separat tekst til taleindstillinger i iOS.

Det er værd at nævne en anden metode til at finde et iPhone serienummer eller iPad serienummer: boksen den kom ind. Hvis du stadig har den originale boks, som enheden har sendt ind, vil serienummeret blive udskrevet på ydersiden af ​​kassen med den anden definere specifikationer af hardware. Dette kan især være nyttigt, hvis du ikke har fysisk adgang til enheden, men du har adgang til kassen.

Selvom serienummeret kan se helt tilfældigt, bliver serienumre tilordnet enheder på en ordentlig måde med detaljer om enhedens fabrikations- og maskin-ID, produktionsuge, det år, det blev fremstillet, farven og lagerstørrelsen af model. Du kan dechifrere disse oplysninger om enheden ved at læse seriel og vide formatet som det gælder for iPhone eller iPad, selv om det varierer pr. Model og pr. Enhed.