iTunes Match Udgivelsesdato: 14. november, Nu Tilgængelig!

Opdatering: iTunes Match er nu tilgængelig sammen med iTunes 10.5.1, download det nu for at tilmelde dig musik streaming og cloud storage service.

Den offentlige udgivelse af iTunes Match ser ud til at nærme sig hurtigt, da en tredje beta af iTunes 10.5.1 stilles til rådighed for udviklere. Den nye beta fokuserer på iTunes Match og omfatter stabilitet og ydeevne forbedringer direkte relateret til iCloud-tjenesten. På trods af at Apple mangler deres oprindeligt planlagte "slutningen af ​​oktober" udgivelsesdato for Match, bemærker 9to5mac, at iTunes-beta opdateringerne kommer ud hurtigere, hvilket yderligere viser, at en offentlig udgivelse snart er tilgængelig.

Når iTunes Match frigives til offentligheden, vil et abonnement koste $ 24, 99 hvert år og give mulighed for op til 10 personlige computere eller iOS-enheder til at få adgang til op til 25.000 sange fra et iTunes-bibliotek fra hvor som helst via iCloud. På software side kræver iTunes Match Mac OS X eller Windows, iOS 5, den nyeste version af iTunes og iCloud. Det årlige gebyr er adskilt fra iCloud-opgraderingerne, og musik købt fra iTunes tæller ikke imod 25.000 sanggrænsen.

Brugere kan forberede sig til iTunes Match-tjenesten ved at tilmelde sig og konfigurere iCloud til at arbejde på deres desktops og iOS-hardware. Når kamptjenesten er offentliggjort, bruger musiktjenesten bare et spørgsmål om at hente den nyeste version af iTunes og betale gebyret via iTunes, og derefter aktivere tjenesten via iOS-indstillinger.

Nedenfor er de korte vedhæftede noter til den nyeste beta via 9to5mac:

iTunes 10.5.1 beta 3 er nu tilgængelig. Denne opdatering indeholder en række vigtige stabilitets- og præstationsforbedringer til iTunes Match. iTunes Match gemmer dit musikbibliotek i iCloud og giver dig mulighed for at nyde din samling, uanset hvor som helst, på din iPhone, iPad, iPod touch, computer eller Apple TV. For at abonnere på iTunes Match eller fortsæt med at bruge dit eksisterende abonnement, skal du opgradere til iTunes 10.5.1 beta 3. Når du har opgraderet, skal du tænde iTunes Match på hver af dine computere og iOS-enheder. På din computer skal du vælge Butik> Tænd for iTunes Match. På din iOS-enhed skal du trykke på Indstillinger> Musik og derefter tænde iTunes Match. På dit Apple TV skal du slukke for iTunes Match under Indstillinger> Generelt> iTunes Store. Sangene på din computer bør ikke påvirkes. Som altid skal du sikkerhedskopiere regelmæssigt og ikke slette den musik, du tilføjer til iCloud fra din computer.