14 Tricks & Tweaks for at fremskynde Photoshop CS6 Performance

Photoshop CS6 er uden tvivl den bedste udgivelse af billedmanipuleringsappen fra Adobe i meget lang tid. Det er funktionelt pakket og generelt ret hurtigt, men ikke alle er tilfredse med dets ydeevne på nogle hardware.

Med det for øje har vi samlet en liste over tweaks, justeringer og tricks for at fremskynde Photoshop. Nogle af disse tips er samlet fra en Google Docs-fil, der blev sendt ud på Twitter (hej følg OSXDaily der!), Og vi har tilføjet nogle få kommentarer til disse tricks og tilføjet nogle af vores egne præstationsanbefalinger. Denne liste var rettet mod Mac OS X, men der er ingen grund til, at tweaks ikke ville være til gavn for en Windows-pc, hvis det er, hvad du sidder fast i på arbejde.

1) Se effektivitetsindikatoren - I bunden af ​​et åbent PS-vindue vil du se en "Effektivitetsmåler", hvis dette falder under 100%, hvilket betyder at du bruger ridsen (harddisk) til hukommelse, og Photoshop bliver langsommere . Løs dette ved at tildele mere RAM eller ved at have mindre åbne vinduer.

2) Luk ubrugt dokument Windows - Hvis du ikke aktivt bruger en billedfil, skal du lukke den. Hver åben fil kan optage en betydelig mængde hukommelse, som hurtigt kan føre til langsomt fald.

3) Reducer en billedopløsning - Arbejde med billeder med højere opløsning og filer bruger flere ressourcer. Hvis du alligevel vil gemme en forholdsvis lav kvalitetsversion af et billede, skal du reducere billedopløsningen til et acceptabelt niveau for at få en god hastighedsforøgelse.

4) Rensehistorie og udklipsholder - Rediger> Rense> Alle. Historiefunktionen i Photoshop er nyttig, men det kræver meget hukommelse. Hvis du ikke bruger det, frigøres indholdet af historie og udklipsholder ressourcer.

5) Indstil tegningstilstand til Grundlæggende - Indstillinger> Ydelse> Indstillinger for grafikprocessor> Avancerede indstillinger> Tegningstilstand> Grundlæggende

6) Sluk for animeret zoom - Indstillinger> Generelt> Animeret zoom> Fjern markeringen

7) Sluk Flick Panning - Indstillinger> Generelt> Aktiveret Flick Panning> Fjern markeringen

8) Indstil cache niveauer til 1 - Indstillinger> Ydelse> Historik og cache> Cache niveauer> 1, Bemærk, at dette kan påvirke plugin og effektkvalitet, så brug med forsigtighed. Standard er 4 af en grund.

9) Juster Photoshops Hukommelsesbrug - Indstillinger> Ydeevne> Hukommelsesbrug, den ovenfor nævnte Google Doc-fil foreslog 40%, hvilket lyder bemærkelsesværdigt lavt, men prøv det. I min erfaring er en højere procentdel her bedre, og jo mere hukommelse PS har jo mere frihed, den kører. I stedet for at gå med en vilkårlig værdi er det bedst at justere dette ud fra din fysiske hukommelseskapacitet og individuelle behov.

10) Deaktiver anti-aliasing på guider og stier - Indstillinger> Ydeevne> Grafikprocessorindstillinger> Avancerede indstillinger> Anti-alias Guides and Paths> Fjern markeringen

11) Sluk billedfremvisninger - Indstillinger> Filhåndtering> Filbesparelsesindstillinger> Billedfremvisninger> Gem aldrig

12) Brug mindre Video RAM til 3D-ting - Indstillinger> 3D> Tilgængelig VRAM til 3D> 30%. Dette er især nyttigt for alle, der bruger en computer med et videokort, der deler VRAM med primær RAM, som f.eks. MacBook, MacBook Air, og Mac Mini-modeller.

13) Kør Photoshop i fuldskærmstilstand - For at komme ind i fuldskærmstilstand, tryk "F" -tasten på tastaturet tre gange, og tryk derefter på "TAB" for at hente grænsefladen. Dette gør tilsyneladende panning hurtigere, selv om jeg ikke har bemærket nogen ændringer.

14) Skift Photoshop CS6 Udseende - OK, så dette er ikke en applikation ydeevne tip, men justering af CS6 udseende tema kan påvirke din personlige produktivitet på samme måde som at ændre omgivende belysning og tapet kan påvirke produktiviteten. Vælg en grå farve, der passer til dig ved at trykke på Skift + Funktion + F1 eller Skift + Funktion + F2 for at mørke og lette brugergrænsefladen eller endda justere farveskemaet afhængigt af tidspunktet på dagen.

Mens tipsene ovenfor er Photoshop-relaterede, skal du ikke glemme at fokusere på OS også. Ting som at lukke ubrugte apps og flytte filer fra skrivebordet kan gøre en stor forskel i ydeevne, fordi mindre ressourcer bruges til andre uafhængige opgaver. Du kan finde en række enkle tips til at fremskynde Mac'er her, og du finder dem også fremskynde Photoshop til maskiner med begrænset hardware.

Har du ikke prøvet CS6 endnu? Den seneste beta er udløbet, men alle kan downloade en gratis 30-dages prøveversion af CS6 direkte fra Adobe.