Sådan oprettes en Bootable Installer Drive til MacOS High Sierra

Nogle Mac bruger ligesom at oprette et bootbart USB-installationsdrev til MacOS High Sierra. Et bootable installeringsvolumen af ​​macOS 10.13 giver brugerne mulighed for at udføre en række opgaver, herunder formatering og rene installationer, opdatering af flere Mac'er fra samme USB-flashdriverinstallation (og uden genindlæsning) og at bruge som en fejlfindingstartdrev, hvis behovet opstår, blandt andet fordele for avancerede og mere tekniske brugere.

Denne gennemgang beskriver, hvordan du laver et bootable USB-installationsdrev til MacOS High Sierra.

Krav til at oprette en MacOS High Sierra Bootable USB Installer

For at oprette en fungerende MacOS High Sierra installer boot drev, skal du bruge følgende:

 • Et blankt USB-flashdrev (16 GB eller større anbefales), du har ikke noget imod formatering, dette bliver bootinstallationsdrevet til MacOS High Sierra
 • En Mac med adgang til App Store
 • Den komplette MacOS High Sierra-installationsprogram hentet fra Mac App Store (nogle brugere ender med et ufuldstændigt installationsprogram, der er dimensioneret på 19 MB, du kan følge instruktionerne her for at få hele 5GB MacOS 10.13-installatøren om nødvendigt)

Ud over det behøver du bare lidt tålmodighed og lidt teknisk know-how eller komfort efter tekniske instruktioner. Oprettelse af et USB-installationsdrev kræver brug af præcis syntaks på kommandolinjen med superbrugerrettigheder. Brug af den forkerte syntaks kan føre til utilsigtet datatab.

Sådan laver du en bootbar USB-installatør til MacOS High Sierra

 1. Slut USB-flashdrevet til Mac'en, hvis du har brug for at formatere det, skal du gå videre og gøre det
 2. Download MacOS High Sierra-installationsprogrammet fra App Store *, og sørg for, at hele installationsprogrammet er placeret i / Programmer / mappe
 3. Når installationsprogrammet har gennemført downloading, starter det automatisk - afslut fra installationsprogrammet, når dette sker
 4. Åbn programmet "Terminal", der findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer / bibliotek på Mac
 5. Indtast følgende kommandosyntax på kommandolinjen, og udskift "UNTITLED" med dit USB-drevnavn, hvis det er nødvendigt:
 6. sudo /Applications/Install\ macOS\ High\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/UNTITLED && say Boot Installer Complete

 7. Bekræft, at syntaksen er nøjagtigt som skrevet, og tryk derefter på RETURN-tasten og indtast administratoradgangskoden for at begynde at lave High Sierra-installationsdriveren *
 8. Lad installationsprogrammet være færdigt, når du er færdig, bliver du informeret om, at processen er færdig

Når du har oprettet USB-bootinstallationsdriveren til MacOS High Sierra, kan du enten starte den med det samme for at installere MacOS High Sierra på den aktuelle Mac, genstarte og starte fra USB-installationsdrevet eller skubbe det ud og bruge det på en anden Mac.

* Bemærk: Hvis du får en "kommando ikke fundet" fejl, og du er sikker på, at din syntaks er korrekt, skal du kontrollere filstørrelsen på "Install macOS High Sierra.app" som fundet i mappen / Applications. Hvis filstørrelsen på High Sierra-installationsprogrammet ikke er over 5 GB, har du den ufuldstændige installationsprogram, og du skal downloade hele MacOS High Sierra-installationsprogrammet som beskrevet her for at oprette et bootbart installationsdrev.

Booting fra MacOS High Sierra USB Installer Drive

Med det nyoprettede MacOS High Sierra USB-installationsdrev, der er sluttet til Mac'en, skal du genstarte computeren. Start straks genstart ved at holde tasten "OPTION" (ALT) nede for at indlæse startmenuen. Vælg High Sierra-installationsprogrammet på denne skærm.

Når du først har startet fra USB-drevet, kan du fortsætte med at installere MacOS High Sierra, ved hjælp af værktøjet Diskværktøj til at formatere eller slette et lydstyrke, arbejde med Time Machine og andre lignende opgaver.

Hvis du tidligere havde oprettet en bootinstallator til High Sierra beta, kan du bemærke, at syntaksen er forskellig for createinstallmedia, er forskellig med den endelige version, en del af det er at rumme det nye filnavn på applikationsinstallatøren, og resten fjerner nødvendigheden af -applicationpath flag og direktiv.

Husk at MacOS High Sierra kun kan installeres på understøttet hardware, hvis du er usikker på, om en bestemt computer understøtter udgivelsen, kan du tjekke denne liste over MacOS High Sierra-kompatible Mac'er.

Kender du til en anden tilgang til at lave et MacOS High Sierra bootable installeringsdrev? Har du en nemmere metode, eller har du specielle tricks i forbindelse med denne proces? Lad os vide i kommentarerne.