Appopdateringer vises ikke i iOS App Store? Her er en løsning til iPhone og iPad

Hvis du nogensinde har lanceret App Store i iOS for at opdage, at fanen "Opdateringer" er tom, men du helt sikkert ved, at en appopdatering er tilgængelig, kan du have kørt ind i en ejendommelig og frustrerende fejl inden for iOS. I modsætning til Mac App Store med Command + R er der ingen nem måde at "opdatere" App Store på iOS, og mens du afslutter af appen, fungerer det ofte, og det er du ikke, og du har en tom opdatering skærm på iPhone eller iPad.

Hvis du løber ind i et tomt opdateringsafsnit i App Store, selv om du ved med sikkerhed, at opdateringer er tilgængelige for dine installerede apps, kan du prøve en af ​​de to følgende løsninger til at løse problemet og downloade de nyeste versioner af de pågældende apps.

Løsning 1: Skift dato og klokkeslæt for at udløse opdateringer af App Store opdatering. Opdater

Nogle gange sender datoen til den fjerne fremtid og derefter indstilles den igen, så sektionen App Store-opdateringer opdateres. Vi siger nogle gange, fordi det ikke altid virker, men det er nemt, så du kan lige så godt prøve det:

  1. Gå til appen Indstillinger og derefter til "Generelt"
  2. Find "Dato og klokkeslæt" og drej 'Sæt automatisk' til OFF
  3. Skift dato til engang i den fjerne fremtid, måneder fremover
  4. Tryk tilbage til afsnittet "Generelt" og vent et øjeblik
  5. Genstart App Store og gå til "Opdateringer" - normalt vil der ikke vises noget lige nu
  6. Gå nu tilbage til "Indstillinger" og tilbage til "Generelt" og "Dato og klokkeslæt", vend 'Set automatisk' tilbage til ON-stillingen for at komme tilbage til den rigtige dato og klokkeslæt i iOS
  7. Afslut ud af Indstillinger og vend tilbage til App Store-appen, og derefter tilbage til "Opdateringer" - du bør se de korrekte opdateringer, der er tilgængelige nu

Hvorfor dette virker, er ikke helt klart, men formodentlig tvinger det App Store til at scanne om tilgængelige opdateringer til de apps, der er installeret. Du skal have internetadgang for at dette skal fungere, hvilket ikke bør være et problem for en iPhone, så længe der er enten et signal eller en wifi-forbindelse, mens en iPod Touch eller iPad skal være på wi-fi.

Desværre fungerer datoen ikke switcheroo hver gang, så hvis du sidder fast i en situation, hvor opdateringsafsnittet stadig ikke viser noget, skal dit næste valg være lidt mere aggressivt.

Løsning 2: Slet App & Re-Download nyeste version

Date-toggle-tricket fungerede ikke for at vise den nyeste version af appen på siden App Store-opdateringer? Så er løsningen at bekræfte tilgængeligheden, slette den gamle app, og download den nye:

  1. Åbn App Store og brug funktionen "Søg" for at finde de app (er), du vil opdatere, bekræft, at den nyeste version er tilgængelig ved at kigge på "Version" -nummeret i appbutiklisten
  2. Gå til startskærmen og slet den app, der sidder fast i den gamle version
  3. Skift tilbage til App Store og download den nyeste version, som du tidligere har bekræftet

Så længe den nyeste version er synlig i App Store på den individuelle appoversigtsside, downloades den nye version, selvom den ikke vises i afsnittet "Opdateringer".

Jeg har for nylig indledt dette problem med en Instagram-opdatering, som var bredt tilgængelig for de fleste brugere, selv vist som tilgængelig på App Store-siden til appen, men den vises aldrig korrekt som tilgængelig i afsnittet "Opdateringer". Løsningen i dette tilfælde var at slette den gamle Instagram-app fra iPhone, så find den og genindlæs den nyeste version fra App Store. Clunky, og selvfølgelig ikke ideel, men det virker.

Denne adfærd er sandsynligvis en fejl af en slags, da den er fuldstændig tilfældig og ikke sker med nogen sikkerhed eller under et gentageligt sæt betingelser. En mulighed for at fortryde opdateringslisten for App Store-caches og Opdateringer i iOS kan muligvis også løse problemet (du kan gøre det i iTunes på en Mac eller pc), men i mellemtiden kræver fejlfinding enten manuelt at ødelægge apps eller skifte dato som beskrevet her. Hvis du kender til et andet trick, der virker for at opdatere apps, når de ikke vises i App Store, så lad os det vide i kommentarerne.