AT & T Auto-opdatering Uautoriserede iPhone Tethering Konti til Betalt Tether Planer

For et par måneder siden begyndte AT & T at knække ned på uofficiel iPhone-tethering-brug ved at sende advarselsmeddelelser til kontohavere. Meddelelsen var enkel; hvis du bruger tethering men ikke betaler for en tethering plan, vil du blive automatisk opgraderet til en tethering plan. Nu gør AT & T det gode løfte, og det er begyndt at opdatere brugerkonti, som de mistænker for at bruge uofficielle tethering-metoder automatisk.

De, der bruger en tethering-app som MyWi eller PDANet, bliver underrettet om deres planændringer via sms'er:

AT & T Free Msg: Vi har bemærket, at du fortsætter med at nyde tethering-funktionen med din smartphone. Din plan er opdateret til en tethering plan ($ 45 / mo inkl. 4 GB), og du vil snart se denne ændring afspejles på en kommende fakturaerklæring. Besøg at.com/dataplans eller ring 866-679-7136.

Udover at have din dataplan opdateret og inkludere et nyt månedligt tethering plangebyr på $ 45, synes der ikke at være nogen konsekvenser eller animositet fra AT & T. De største klager fra brugere om AT & T-nedbrud vedrører brugsrettigheder til databehandling, med mange, der tyder på, at når de betaler for trådløse data, bør de kunne bruge det som de ønsker. Desuden mister deres ubegrænsede datakapacitet uafhængige datakonti, der automatisk opdateres til en tetheringplan, og får i stedet en 4GB overførselsgrænse.

For nogle brugere kan dette ses som gode nyheder, da den originale iPhone og iPhone 3G ikke er i stand til at bruge officiel trådløs forbindelse via Personal Hotspot på grund af manglende evne til at opdatere til iOS 4.3. Selvom AT & T ikke specifikt har godkendt brugen, antyder dette, at gamle iPhone-ejere kan bruge trådløs tethering via MyWi og PDANet uden hændelse, idet de antager, at de betaler standard tethering gebyrer til AT & T.

MyWi og PDANet er begge apps tilgængelige udelukkende på Cydia butikken til brugere, der jailbreak deres iPhones. Jailbreaking er ikke ulovligt, men det er frygtet af Apple.