Sådan udskrives en QuickBooks HST-rapport

QuickBooks har en version af softwaren, der overholder Canadas skatteregler. Den 1. juli 2010 erstattede canadisk skatteret lov om varer og tjenester (GST) og provinsskat (PST) med den harmoniserede moms (HST). Denne ændring påvirkede kun områdene Ontario og British Columbia, hvor hovedforskellen var en procent forskel i satsen. Udskrivning af HST-rapporter i QuickBooks svarer til udskrivning af PST- og GST-rapporter.

Trin 1

Klik på fanen "Moms" placeret i den øverste menulinje i menuen QuickBooks. Rul ned til "Varelisten", og klik. Når "Items List" åbnes, skal du trykke på "CTRL" og "N" for at oprette et nyt element.

Trin 2

Opret HST-elementet. Når vinduet "Ny vare" åbnes, skal du klikke på "Type". Rul ned til fanen "Moms", og klik. Du skal oprette otte forskellige emner til HST. Navngiv den første, "HST-salg." Skriv dette i kolonnen "Navn" og tilføj en beskrivelse for at betegne varen. Hvis din virksomhed er i Ontario, er HST-satsen 13 procent. Hvis du er i British Columbia, er det 12 procent. Hvis du ikke driver din virksomhed i nogen provins, påvirker ændringen til HST dig ikke.

Denne første HST-post skal tildeles linje 103 i selvangivelseskortlægningen. Dette er placeret i det nederste centrum af listen "Ny moms".

Trin 3

Afslut med at tilføje alle momsafgifterne til din placering. Da der kun er to områder, der er påvirket af denne ændring i momsen, Ontario og British Columbia, påvirker ændringen ikke dig, hvis din virksomhed er beliggende i en anden provins. Den eneste forskel mellem oprettelsen af ​​Ontario og British Columbia er forskellen på en procent i satskolonnen. Den anden HST-vare vil være "HST-indkøb" med en sats på 13 procent (12 for British Columbia), som vil blive tildelt linje 106. Alle andre HST-moms poster har satser på nul procent.

Trin 4

Tilføj to "Justerings" -artikler, en for salgsjusteringer tildelt til linje 104 og en for at justere indgående momsgodtgørelse til linje 107. Tilføj HST Zero Rated-varen for solgte varer, der ikke kan beskattes. Tilføj to "Nul vurderede" varer: En til salg tildelt linje 103 og en til køb på linje 106. Den sidste vare, der skal tilføjes, er "HST-raterne" for skat betalt med forfalden saldo. Dette tildeles linje 110.

Trin 5

Udskriv HST-rapporten med Premier QuickBooks-versionen. Du kan gøre dette ved at klikke på fanen "Rapporter" i den øverste menulinje. Rul ned til "Branche-specifik", og klik på "Moms" -rapporter. Den genererede rapport skal have alle tidligere momsoplysninger på den. Klik på knappen "Udskriv" i den øverste menulinje. Hvis du ikke har indstillingen "Branche-specifik", betyder det, at du bruger "Pro" -versionen af ​​QuickBooks.

Hvis det er tilfældet, skal du klikke på ikonet "Administrer moms" på startskærmen. Når vinduet åbnes, skal du kigge efter "Forbered momsformularer" og åbne rapporterne "Moms (HST)" og "Oversigt over indtægter".

Udskriv rapporter om HST-forpligtelse og "Indtægtsoversigt" i Pro-versionen. Du gør dette ved at indtaste de datoer, som du ønsker, at den udskrevne rapport skal dække i den øverste menu i rapportvinduet. Typisk foretages en HST-betaling månedligt. Indtast den første dag i måneden i feltet "Fra" og den sidste i feltet "Til". Klik på "Opdater", hvis QuickBooks ikke automatisk opdaterer rapporten for dig. Klik på knappen "Betal moms" og udskriv resultatet ved hjælp af knappen i den øverste menulinje.