Sådan får du et gratis nonprofit domænenavn

Som rapporteret på Free Management Library, "Ordet" nonprofit "refererer til en type forretning - en, der er organiseret under regler, der forbyder distribution af overskud til ejere." Da ejerne af disse virksomheder ikke tjener fortjeneste på virksomheden, drager disse ejere fordel af donationer og frivillige muligheder, der ikke kræver en investering. At få et non-profit domænenavn er et eksempel på en donation, der er til fordel for nonprofitorganisationer, såsom religiøse, uddannelsesmæssige eller offentlige organisationer. Nogle webtjenester tilbyder domænenavne til en nedsat pris. Der er dog andre, der tilbyder domænenavne gratis.

Trin 1

Find en tjeneste, der er specialiseret i non-profit domænenavne. Fortsæt med din søgning, indtil du finder en, der tilbyder gratis tjenester i modsætning til nedsatte tjenester. Se afsnittet Ressourcer for hjælp til din søgning.

Trin 2

Giv alle relevante oplysninger for at komme i gang. For eksempel skal du ud over dit organisations navn og det år, din organisation blev grundlagt, kende din mission statement, budget og primære kontaktperson.

Giv bevis for din 501 (c) (3) status, hvis du bliver bedt om det. Dette er en kode udpeget af Internal Revenue Code, der viser, at din organisation er non-profit.