Sådan tilsluttes en pc til et tv ved hjælp af HDMI

DVI- og HDMI-kabler har et ret identisk signalformat; faktisk er HDMI-formatet baseret på digitale DVI-signaler. En simpel tilslutningsadapter er alt hvad du behøver, hvis din pc (som de fleste) ikke understøtter HDMI-output. Din computer vil lige så godt have et tv som en computerskærm.

Trin 1

Højreklik på dit skrivebord og klik på "Skærmopløsning" i den menu, der åbnes.

Trin 2

Åbn skyderen "Opløsning" og flyt vælgeren til "1280x720." Dette svarer til et 720p high definition videosignal, som ethvert tv, der accepterer HDMI-input, skal kunne vise. Klik på "OK" for at anvende ændringerne.

Trin 3

Sådan tilsluttes en pc til et tv ved hjælp af HDMI

Sluk for computeren, og frakobl videokablet fra bagsiden af ​​computerskærmen.

Trin 4

Sådan tilsluttes en pc til et tv ved hjælp af HDMI

Sæt et HDMI-kabel i HDMI-udgangen på din pcs videokort, og fjern DVI- eller VGA-kablet fra DVI-stikket. Hvis dit grafikkort ikke har en HDMI-udgang, skal du tilslutte DVI- eller VGA til HDMI-adapteren til videokortets DVI-stik og tilslutte HDMI-kablet til adapteren.

Trin 5

Sæt HDMI-kablet i en HDMI-port på det tv, du vil bruge som din computerskærm.

Trin 6

Tænd din computer og dit tv. Skift tv'et til HDMI-indgangen, der er tilsluttet computeren. Det skal vise din computers videosignal.

Åbn vinduet "Skærmopløsning", og juster skyderen til skærmopløsning til den højeste opløsning, der understøttes af dit tv for at få det skarpeste billede.