Sådan tilsluttes en Lennox Surround Sound til et digitalt tv

Lennox er et elektronikfirma, der ikke længere producerer surround sound-systemer. Men hvis du har produceret en af ​​de ældre modtagere, er det muligt at tilslutte hardwaren til et digitalt tv. Den eneste ulempe ved dette er, at der ikke er nogen high-end input (HDMI eller digital optisk lyd) input på Lennox surround sound-systemet, så du skal bruge en ældre RCA-baseret hook til at forbinde Lennox-modtageren og det digitale tv sammen.

Sæt de røde og hvide RCA-lydkabler i "Audio Out" -portene på dit digitale tv-system. Der er også en gul videoforbindelsesport til stede, men du har ikke brug for dette, da Lennox surround sound-modtager kun accepterer lydsignaler.

Tilslut den modsatte ende af kablerne til et par af "Audio In" -portene på Lennox surround sound-systemet. Vær opmærksom på det nummer, der er udskrevet ved siden af ​​input, da dette er det input, du skal vælge på kontrolpanelet for at lytte til lyden.

Tænd det digitale fjernsyn og Lennox surround sound-systemet.

Vælg det lydindgangsnummer, som du har tilsluttet det digitale tv. Lyden fra tv'et begynder at afspille over Lennox-højttalerne.