Mine DVD-videokameraer fra Sony kan ikke afspilles på min pc

Mange Sony Handycams optager lyd- og videoindholdet på en tom miniDVD. Med DVD'en er du i stand til ikke kun at importere indholdet til din computer uden hjælp fra en videoredigerer, men afspille videofilerne på en standalone DVD-afspiller. Hvis filerne på DVD'en ikke afspilles på din computer, skal du imidlertid foretage fejlfinding af problemet for at afgøre, hvad problemet er.

Trin 1

Mine DVD-videokameraer fra Sony kan ikke afspilles på min pc

Afslut miniDVD med din Sony Handycam. Hvis du ikke gør det, kan computeren ikke læse disken. Indsæt miniDVD i videokameraet, hent "Menu" på kameraet, og vælg derefter "Afslut". Klik på "OK". Lad kameraet færdiggøre de fangede oplysninger.

Trin 2

Mine DVD-videokameraer fra Sony kan ikke afspilles på min pc

Kontroller de DVD-formater, som din computer er i stand til at læse. Nogle genkender kun DVD-R eller DVD + R. Hvis computeren ikke læser det format, som dit Sony-videokamera optager til, er der ikke noget, du kan gøre ved det uden for at købe et nyt DVD-drev, der understøtter formatet eller prøve en anden computer. Du er i stand til at finde disse oplysninger i computerens brugervejledning.

Trin 3

Indsæt miniDVD i en computer, der har en DVD-bakke, ikke en computer, som du sætter disken i et åbent slot. Da miniDVD er mindre, skal bakken rumme disken, ellers bevæger den sig rundt i computerens indre og fungerer ikke korrekt.

Mange Sony Handycams optager lyd- og videoindholdet på en tom miniDVD. Med DVD'en er du i stand til ikke kun at importere indholdet til din computer uden hjælp fra en videoredigerer, men afspille videofilerne på en standalone DVD-afspiller. Hvis filerne på DVD'en ikke afspilles på din computer, skal du dog ...

Rengør bunden af ​​miniDVD med en fugtig klud. Hvis DVD'en er snavset, kan computeren ikke læse de gemte videooplysninger.