Sådan finder du et Canon-servicecenter

Brug af et Canon-servicecenter snarere end et reparationsudstyr i kvarteret kan være dyrere, men du får fabriksgaranterede reparationer, gratis garantireparation og en garanti for, at din reparation eller service udføres med originale Canon-dele. Canons websted indeholder Canon Servicelokationer og kontaktoplysninger for disse centre. At finde en placering kan opnås ved at følge et par enkle trin.

Besøg Canon Global-webstedet, og vælg det område, hvor du befinder dig. F.eks. Ville amerikanske beboere vælge "Amerika" og derefter vælge "Canon USA."

Klik på "Support / Drivers" på den følgende webside, og vælg derefter produktkategorien, f.eks. "Consumer & Home Office".

Vælg produktfamilien, f.eks. "Digitale kompaktkameraer" eller "Videokameraer." Vælg produktserien, f.eks. "PowerShot A-serie", og vælg derefter modellen. Der er også et billede af enheden i dette område, så du kan identificere det ved dets udseende såvel som modelnummeret. Vælg "Service & Support", og rul ned gennem modelens side. Klik på linket "Find en serviceplacering", som er placeret nederst på siden.

Indtast en placering på den resulterende side. F.eks. Skal amerikanske beboere indtaste et postnummer eller by og stat, og listen vises. Andre territorier kan bruge udtrykket "postnummer" eller lignende. Hvis databasen ikke er tilgængelig, skal du ringe til Canon i almindelig åbningstid (mandag til fredag ​​kl. 08.00 til midnat EST; lørdag kl. 10.00 til 20.00, undtagen helligdage).

Bestem det nærmeste servicecenter til din placering. Hvis det er muligt, skal du bringe dit produkt direkte til centrum. Hvis det nærmeste center er for langt væk, kan du muligvis sende dit produkt til reparation. Tjek servicecenterlisten på Canons websted, eller ring direkte til Canon for at lære mere om mail-in-muligheder.

Tips

På grund af problemer med det grå marked relateret til Canon-elektronik er det sandsynligt, at Canon kun vil levere visse typer tjenester i det område, hvor den elektroniske enhed blev solgt. I disse tilfælde skal du muligvis bruge et lokalt værksted.