En anden Unaired Macintosh Commercial fra 1983 med Andy Hertzfeld [Video]

Et andet stykke tidlige Apple-historie er blevet afsløret i en nyligt fundet unaired-reklame for den oprindelige Macintosh-computer. Filmet i 1983, har den originale Macintosh software designer Andy Hertzfeld, der diskuterer hvad han forventer af Macintosh og siger:

"Jeg forventer at være helt forbløffet over, hvad folk skal gøre med Macintosh. Hver person, enestående person, bringer noget til maskinen, ligesom maskinen bringer noget til dem, og samspillet mellem de to gør fantastiske ting til at ske. Og jeg forventer, at folk bruger Macintosh til helt at blæse mit hjerte, to år ud, du ved, at den utrolige energi, der kommer til at blive lagt i det, vil virkelig gøre nogle fantastiske ting. "

Faktisk har Macintosh gjort og bidraget til mange fantastiske ting, selvom du skal undre dig over, om Hertzfeld ville have gættet, at 29 år senere ville Macs være vant til at lede en fantastisk robot til overfladen af ​​Mars.

Videoen, der er indlejret nedenfor, har samme tema som en nyligt opdaget original Macintosh-reklame, der også aldrig så luftbølgerne. På trods af at de er 29 år gamle, har disse tidlige unaired reklamer elementer til dem, der passer fint sammen med selv de moderne Apple-annoncer, med en tydelig minimalisme og et klart fokus på, hvad der kunne opnås med produktet.