Sådan får du Google på en Wii

Elementer, du har brug for

  • Wii

  • Trådløs internetforbindelse

Nintendo Wii leveres med en internetkanal, der er tilgængelig som gratis download. Denne kanal giver brugerne mulighed for at besøge deres foretrukne websteder på Internettet, inklusive Google. Det tager kun et par minutter at få Google-hjemmesiden til din Wiis internetkanal.

Tænd for Wii-konsollen.

Vælg "Internet Channel" -boksen i hovedmenuen, og tryk på knappen "A" på fjernbetjeningen. Klik på "Start" nederst til højre på siden.

Ret Wii-fjernbetjeningen mod cirklen øverst på siden, der har "www" i midten, og ordene "Webadresse" under den. Tryk på “A” -knappen på Wii-fjernbetjeningen.

Skriv "www.google.com" i feltet øverst på siden ved hjælp af knappen "A". Klik på "OK" nederst på siden.

Tips

For at tilføje Google til din "Foretrukne" -indstilling på internetkanalen skal du klikke på feltet med stjernen nederst på siden.

For at gøre Google til din startside, så den vises, hver gang du logger på kanalen, skal du klikke på feltet nederst til højre på skærmen. Boksen viser en oversigt over et hjem og bogstavet "O".

Hvis du ikke har internetkanalen på din Wii, kan du downloade den gratis på Wii Shop-kanalen, der er anført i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel.

Advarsler

Wii er et børnevenligt videospilsystem. Der skal dog udvises forsigtighed, når børn bruger Wii til at surfe på Internettet. Derudover kan du indstille forældrekontrol på Wii på det sted, der er angivet i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel.