Skyd vertikale panoramabilleder på iPhone

IPhone's fremragende panoramamodus giver mulighed for nemme lodrette panoramabilleder.

Optagelse af panoramamodus i lodret retning er perfekt til at tage billeder af høje træer, vandfald, bygninger eller noget andet, der er højere end standardområdet giver.

Denne vejledning viser dig, hvordan du skifter panoramamodus til vertikal tilstand, for at snappe billeder af høje objekter eller scener.

Sådan skyder du et vertikalt panoramabillede med iPhone

For at skyde et lodret panoramabillede er alt, hvad du behøver at gøre, åbnet Panorama-tilstand for Camera-app som normalt, og drej derefter iPhone sidelæns - ja det er så nemt:

  1. Åbn kamera, og træk derefter over på indstillingerne for at få adgang til "PANO" -tilstanden (ældre iOS-versioner skal trykke på "Valg" og vælge "Panorama").
  2. Når du er i Panorama, skal du blot dreje iPhone i vandret orientering
  3. Skyd panoramabilledet som sædvanligt, og tryk "Udført", når det er færdigt

Panorama er smart nok til at gemme det resulterende lodrette skud i den rigtige lodrette orientering, så du behøver ikke at rotere billedet efter det faktum.

Hvis du er ny i Panorama-tilstand, må du ikke gå glip af nogle tips til at tage de bedste panoramabilleder med iPhone. Du skal bruge en moderne version af iOS til at have funktionen på nyere iPhone-modeller, det er rigtig godt og meget sjovt.