Speed ​​Up Time Machine ved at fjerne lav proces prioriteret throttling

Det er velkendt, at alle Mac-brugere skal oprette Time Machine for at automatisere sikkerhedskopier af deres computer, og mens de fleste Mac-brugere giver OS X mulighed for at bakke op til Time Machine i eget tempo, som nogle gange grænser op på isen, kan nogle brugere ønske at Fremskynde backup processen lidt. Ved hjælp af kommandolinjen kan du bare gøre det og dramatisk fremskynde Time Machine-backupprocessen, men der er nogle vigtige forbehold for dette trick, fordi det gælder over Time Machine, hvilket gør det passende kun for avancerede Mac-brugere og bruges til et begrænset antal.

For det første forstår, at Time Machine er beregnet til at køre i baggrunden automatisk, og at det ikke er en gener, det kører med en mindre prioritet, så den ikke bruger alle tilgængelige systemressourcer for at få jobbet gjort. Dette gør Mac'en anvendelig, mens Time Machine sikkerhedskopieres, men det har ulempen ved at få Time Machine til at tage længere tid end det teoretisk kunne. Måden dette trick virker på, er at fjerne den reducerede prioritet, men advarslen med denne tilgang er, at den påvirker mere end blot Time Machine, fjerner den lav prioritetsgas fra noget på kerneliveau. Derfor anbefales det kun til avancerede brugere og i tilfælde af begrænset brug, fordi du nemt kan finde dig selv med alle mulige opgaver, der tager høj grad af CPU som følge heraf. Derfor er dette ikke rigtig en anbefalet tilgang, og nej, det er ikke meningen, at det er en løsning for, hvornår en Backup Time Machine går langsommere end det burde, hvilket typisk kræver minimal fejlfinding for at løse.

Har du ikke noget imod forsigtigheden og mulige problemer med justering af processorprioritet? Start derefter Terminal app fundet i / Applications / Utilities / og kør følgende kommando:

sudo sysctl debug.lowpri_throttle_enabled=0

Brug sudo kræver administratoradgangskoden som sædvanlig, når indtastet er effekten øjeblikkelig. Du kan enten lade en backup starte på egen hånd eller manuelt starte en selv.

Hvis du kører denne kommando og kontrollerer den resterende tid på en sikkerhedskopi, bemærker du, at det resterende antal skal accelerere betydeligt, men CPU-brug går langt op for backup-dæmningen, og Mac-ydeevnen tager et hit.

Ændringen kan vendes med en genstart eller ved at udstede følgende kommandosyntax i terminalen:

sudo sysctl debug.lowpri_throttle_enabled=1

Hvis du kan lide den generelle idé bag dette og ikke har noget imod at beskatte CPU'en for at fuldføre backup med Time Machine, ville en bedre tilgang være at målrette Time Machine og backupd direkte, du kan justere en apps CPU-prioritet specifikt med en app som renice eller hvis du er kyndig i kommandolinjen, direkte med de fine og renice kommandoer selv. Vi dækker renice-kommandoen separat i en separat artikel, men i indledende test virker det helt sikkert for at nå det samme mål, men i begrænset omfang til Time Machine-processer.

Husk, at dette ikke er en løsning, der kan sænke Time Machine-sikkerhedskopier generelt, hvilket kan løses ved hjælp af fejlfindingsmetoder.

Takket være MacKungFu for at afdække dette interessante trick. Og hvis du virkelig elsker denne ide og vil have den aktivere sig automatisk efter en genstart, kan du slippe denne plistfil i / Library / LaunchDaemons og indlæse den med launchctl, men det anbefales ikke at gøre det.