Ninja-spil til børn

Ninjas lokke påvirker ikke kun voksne. Mange børn kan lide at lade som om de har det, der kræves for at være så snigende og talentfulde som en karate-mester. Så til dit barns næste fødselsdagsfest eller sammenkomst, planlæg et ninja-tema komplet med dit eget ninja-spil.

Lyt til din mester

Spil dette spil ved at vælge en af ​​spillerne til at blive ninja-leder eller "Master". Mesteren står forrest i rummet, mens resten af ​​spillerne ser på. Hvert træk, som mesteren beder dem om at gøre, skal spillerne replikere. For eksempel, hvis mesteren fortæller spillerne: "Mesteren siger spark i luften," skal de sparke i luften. Men hvis mesteren fortæller spillerne, "spar i luften," skal spillerne forblive ubevægelige, fordi mesteren ikke sagde, "mester siger." Hver gang mesteren fanger nogen, der ikke følger hans instruktioner, sparker han ham ud af karateklassen. Den sidste tilbageværende spiller, der stadig lærer af mesteren, vinder spillet og bliver den nye mester.

Mortal Enemies

Vælg to personer fra gruppen inden spillet for at spille enten Ninja eller Mortal Enemy. Forklar for gruppen, at Ninja skal stoppe Mortal Enemy i at dræbe alle de uskyldige civile (de andre spillere) ved at tagge ham. The Mortal Enemy er nødt til at prøve at mærke så mange civile som han kan få fat i. Hver gang en civil bliver mærket, sendes han til et kammer, hvor han ikke kan flygte, før Ninja mærker Mortal Enemy. Hvis Mortal Enemy mærker alle spillerne, før Ninja mærker ham, mister Ninja spillet, og Mortal Enemy bliver den nye Ninja. Hvis ninjaen fanger den dødelige fjende, bliver alle civile løsladt, og en ny ninja vælges.

Beskyt ballonen

Inden spillet skal du samle falske sværd, helst lavet af skum. Giv hver af spillerne et sværd, og få dem til at stå i et fælles område. Kast en ballon i luften, og få spillerne til at bruge deres sværd til at holde ballonen i luften. Når spillet fortsætter, skal du kaste flere og flere balloner i luften, hvilket gør spillet mere udfordrende. Se, hvilken af ​​spillerne der har de færdigheder, det tager at holde ballonerne i at ramme jorden.