Sådan finder du ud af, hvem der ejer en e-mail-konto

Nogle gange er en e-mail-adresse så abstrakt, at der ikke er nogen måde at identificere personens rigtige navn på. Eller en person kan have brugt falske registreringsoplysninger, da han tilmeldte sig e-mail-kontoen, hvilket gør det vanskeligt at spore en reel identitet. Men der er måder at spore, hvem der ejer en e-mail-konto, fra blot at bede om at foretage nogle online-søgninger. Og bedst af alt er disse teknikker gratis.

Send en besked til e-mail-adressen. Den nemmeste, mest direkte måde at finde ud af, hvem der ejer en e-mail-konto, er simpelthen at spørge. Skriv en besked til e-mail-adressen, præsenter dig selv, og forklar høfligt, at du gerne vil vide personens navn.

Kør en gratis e-mail-søgning. Forskellige online-sider tilbyder gratis e-mail-søgninger. For eksempel kan du slå e-mail-adresser op på MySpace, se hvilke navne der er knyttet til det (man kan være e-mail-kontoens ejer). Gå til Myspace.com, klik på fanen "Find venner" øverst på skærmen, i menuen "Søg efter:", vælg "E-mail", indtast e-mail-adressen, og tryk derefter på knappen "Søg". En resultatside vises med links til MySpace-websteder, hvor denne e-mail-adresse vises. Klik på hvert link, og kontroller webstedet for navne, der er knyttet til den e-mail-adresse.

Kør en omvendt e-mail-søgning. Pipl, en dyb websøgemaskine, tilbyder en gratis reverse email-søgning. Gå til Pipl.com, klik på linket "E-mail", indtast e-mail-adressen, og tryk derefter på knappen "Søg". En resultatside vises med links til onlinewebsteder, dokumenter osv. Hvor e-mail-adressen vises. Klik på hvert link, og kontroller hvilke navne der er knyttet til den e-mail-adresse.

Tjek alle craigslist-websteder. Craiglist har millioner af annoncer til byer over hele verden. Det er let og gratis at kontrollere, om den e-mail-adresse er i en af ​​disse annoncer (trods alt giver folk kontaktoplysninger, såsom e-mail-adresser, i deres craiglist-annoncer). Gå til Searchallcraigs.com, indtast e-mail-adressen, tryk på knappen "Søg", og gennemgå resultaterne. Klik på hvert link og se efter eventuelle navne, der er knyttet til den e-mail-adresse.

Spor IP-adressen i afsenderens e-mail. Hvis du har modtaget en e-mail fra denne anonyme afsender, skal du kontrollere overskrifterne i e-mailen for IP-adressen (dette er et unikt nummer til computeren / enheden, hvor e-mail-meddelelsen stammer). (Hvis du ikke ved, hvordan du åbner overskrifterne, skal du læse "Sådan finder du afsenderens originaleIP-adresse ved hjælp af e-mail-meddelelsesoverskrifter" på johnru.com/active-whois/trace-email.html.) Udfør derefter et IP-spor på Omvendt DNS-opslag (gå til Remote.12dt.com, indtast IP-adressen, og tryk på knappen "Opslag"). Selvom resultaterne ikke viser e-mail-kontoejerens navn, kan du lære andre oplysninger, såsom den geografiske placering, hvor e-mailen opstod og mere.