Hverdag: Tag et billede af dig selv hver dag og lav en film fra det

Du kan huske, at YouTube-video, der gik viral for nogle år tilbage, kaldet "Noah tager et billede af sig selv hver dag i 6 år" - det fremhævede fotograf Noah Kalina at tage et selvportræt hver dag i løbet af seks år, og så alle de billeder er samlet i en film. Det er interessant at se, da folk naturligvis ændrer et retfærdigt beløb over seks år.

Nu er der en iPhone app, som lader dig gøre det selv, det hedder EveryDay. Det er en simpel, men sjov idé, appen minder dig om at tage et dagligt billede, og du linjer dit ansigt op på et gitter, jo længere du gør det, desto bedre slutresultatet. Det samler alle dine fotos, og så kan du gøre dem til en film ligesom den førnævnte berømte fra Noah Kalina. Se preview-videoen ovenfor for at få en ide, i nærheden af ​​enden ser du hvordan det viser sig.

Hvis det lyder sjovt for dig, kan du tage det fra App Store:

  • Hver dag - $ 1, 99 (iTunes Store Link)

Dette er en god ide til en app, der har fået mange folks fantasier, og det er sikkert at være populært, det er allerede blevet nævnt af flere fremtrædende tech blogs, herunder TechCrunch og DaringFireball. Dette er apps enkle GUI:

Her er apps beskrivelsen:

Tag et billede af dig selv. Hver dag. Indstil påmindelser. Kom i vanen. Jo flere billeder du har, desto bedre bliver din Everyday app.

Læg dit ansigt op med et justerbart gitter eller brug et overlay af det sidste billede du tog.

Udgiv til Facebook, Twitter, Tumblr eller Flickr. Eller lad det uploade automatisk.

Lav en film. Du ville blive overrasket over, hvor stor effekten af ​​en time-lapse video af dit ansigt kan være. Pas på dig selv, ligesom en rigtig person.

På en beslægtet note viste vi Noah Kalinas bærbare MacBook Pro-opsætning et stykke tid tilbage.