Sådan tilføjes en YouTube-video til et Blogger-sidebjælke (7 trin)

Hvis du er træt af kedelige links, tekst og billeder på dit Blogger-sidebjælke, skal du overraske besøgende med en video. YouTube, det online videodelingssted, giver brugerne mulighed for at få fat i HTML-videokoden fra enhver video og integrere den på en webside. Ved at tilføje en HTML-gadget til din blog kan du indsætte YouTube-videokode i gadgeten og indsætte gadgeten i dit sidebjælke. Brugere, der ser din blog, vil derefter se videoen, når de besøger din blog.

Trin 1

Åbn din browser, og naviger til YouTube.com. Vælg fra en liste med anbefalede videoer, eller søg efter en bestemt video. Klik på videoen, og den begynder at afspilles. Klik på "Pause" for at sætte videoen på pause.

Trin 2

Klik på knappen "Del" under videoen, og klik derefter på "Integrer". Der vises et tekstfelt med HTML-kode. Klik på tekstfeltet for at fremhæve teksten, højreklik derefter på den fremhævede tekst, og klik på "Kopiér". Windows kopierer HTML til systemudklipsholderen.

Trin 3

Besøg din Blogger-kontoside. Denne side indeholder en liste over dine aktuelle blogs. Hvert blognavn vises i et separat afsnit. Hver sektion indeholder et "Design" -link, der er knyttet til den blog.

Trin 4

Klik på linket "Design" i et af afsnittene. Siden "Tilføj og arranger sideelementer" åbnes.

Trin 5

Klik på linket "Tilføj en gadget" i sidepanelet for at åbne vinduet "Tilføj en gadget". Klik på "HTML / JavaScript", og pop op-vinduet "Konfigurer HTML / JavaScript" åbnes. Dette vindue indeholder et "Titel" tekstfelt og et "Indhold" tekstfelt.

Trin 6

Skriv en titel til din video i tekstfeltet "Titel", og højreklik derefter et vilkårligt sted i tekstfeltet "Indhold".

Klik på "Indsæt" for at indsætte den HTML, du kopierede fra YouTube-webstedet. Klik på "Gem", og klik derefter på "Eksempel". Din blog åbnes i en forhåndsvisningstab eller et vindue og viser YouTube-videoen i sidepanelet.