Forord iPhone 8 & iPhone 8 Plus i aften

Vil du være den første til at forudbestille iPhone 8 eller iPhone 8 Plus? Så forbered dig på en sen aften.

Apple-entusiaster, der er interesserede i at preordere iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, kan gøre det i aften, der begynder ved midnat Pacific (klokken 12.00 PST / 3:01 EST) den 15. september.


Hvis du vil have dine hænder på iPhone 8 eller iPhone 8 Plus på udgivelsesdatoen den 22. september, er det en god idé at forudbestille enheden tidligt eller gå vente i kø hos en forhandler.

IPhone 8 og iPhone 8 Plus har 4, 7 "og 5, 5" skærme i et nyt glasskabet kabinet, der ellers ser ud som det samme som iPhone 7 og iPhone 6 serien gør med afrundede hjørner, en Home-knap med Touch ID og andre kendte funktioner . Selvfølgelig er det også hurtigere med en bedre CPU, har forbedret kamerakapacitet, og iPhone 8-linjen understøtter plug-less opladning via Qi-opladningssystemer fra tredjepart eller en AirPower-mat, der er tilgængelig næste år fra Apple.

Du kan forudbestille iPhone 8 og iPhone 8 Plus via en mobil mobiludbyderwebside, der bærer iPhone (AT & T, T-Mobile, Sprint, Verizon, USA), via Apple.com iPhone 8-siden eller via Apple Store-applikationen i iOS.

Brugere, der griber de første forudbestillinger til iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, får deres udgivelsesdato den 22. september, selv om det er vigtigt at påpege, at de fleste iPhone-forhåndsordrer sælger hurtigt og fragtdatoen glider et par uger efter det.

Husk, iPhone 8 og iPhone 8 Plus er helt forskellige enheder end iPhone X, som også blev annonceret på samme Apple-begivenhed. Hvis du ønsker at forudbestille iPhone X, skal du vente til 27. oktober eller besøge en forhandler tidligt på iPhone X-udgivelsesdatoen den 3. november for at prøve at købe en person.