Sådan kopieres en softwareinstallations-cd til en harddisk

Installations-cd'er har en række vigtige filer, hver lige så vigtig som den forrige. Hvis en bestemt fil fjernes, fungerer hele installationen muligvis ikke korrekt. Hvis du ønsker at tage backup af en installations-cd til dit systems harddisk, skal du kopiere hele cd'en til dit drev og sikre, at alle filer er der. Dette er ikke en kompliceret opgave, men det kræver solide computerfærdigheder.

Trin 1

Indsæt installations-cd'en i computerens diskdrev, og afslut derefter installationsguiden og ethvert andet AutoPlay-vindue, der indlæses på skærmen.

Trin 2

Højreklik på skrivebordet (eller et hvilket som helst sted, hvor du vil gemme cd'en). Vælg "Ny", "Mappe", og et nyt mappeikon vises. Navngiv mappen efter installations-cd'en.

Trin 3

Dobbeltklik på det mappeikon, du lige har oprettet, og lad vinduet være åbent indtil videre.

Trin 4

Klik på "Start", "Computer" og dobbeltklik på cd-ikonet. Der vises et vindue med alle de filer, der aktuelt er gemt på disken.

Fremhæv hver fil på cd'en. Klik inde i det fremhævede område, og træk derefter filerne til det åbne vindue, du oprettede. Dette kopierer hver fil på cd'en til harddisken og bibeholder de nøjagtige filplaceringer uden at slette nogen filer.