6 trin til at forberede en iPhone til salg på den rigtige måde

Med nye iPhone-modeller lige rundt om hjørnet kan mange eksisterende iPhone-ejere tænke på at opgradere og sælge deres eksisterende enheder til at hoppe til nye modeller. Men før du sætter din iPhone på markedet eller handler den, skal du sørge for at forberede den til salg på den rigtige måde ved at bakke op, rydde dine data og deaktivere enheden fra din celleudbyder.

Vi går igennem, hvad der skal gøres for at klargøre en iPhone til videresalg på den rigtige måde med seks enkle trin.

1: Back Up Twice, til iTunes & iCloud

Uanset om du planlægger at sælge iPhone på Craigslist, eBay, til en ven eller et familiemedlem, eller videregive det til et af de utallige handelstjenester, skal du altid tage dig tid til at sikkerhedskopiere enheden på forhånd. Årsagen er ganske enkel; Med backup på plads kan du nemt opgradere til en ny iPhone ved at migrere over alt, hvor du optog præcis, hvor du slap af, med tilpasninger, apps, indstillinger og alt.

Vi anbefaler faktisk at lave en dobbelt backup, en gemt lokalt på en computer, og en anden gemt i iCloud. Enkel redundans garanterer stort set, at du vil få en let tilgængelig backup tilgængelig, når din nye enhed ankommer.

1a: Sikkerhedskopiering lokalt til computeren

 • Slut iPhone til en computer og start iTunes
 • Vælg iPhone, se under "Backups", vælg "Denne computer", og klik derefter på "Back Up Now"

Når det er færdigt, gå over til iCloud for at fuldføre den anden backup.

1b: Sikkerhedskopiering til iCloud

 • Fra iPhone selv skal du åbne "Indstillinger" og derefter til "iCloud"
 • Gå til "Storage & Backup" og tryk på "Back Up Now"

Igen er sikkerhedskopier af afgørende betydning for at migrere nemt fra en gammel iPhone til en ny. Når du får en ny iPhone, skal du blot angive en sikkerhedskopi for at gendanne til, og du vil være på vej med alle dine indstillinger, apps og tilpasninger på den nye enhed. Stykke kage.

2: Deaktiver iMessage

Deaktivering af iMessage for telefonen sikrer, at nummeret ikke ved et uheld vil få indgående iMessages rettet mod dig, efter at det ændrer ejerskab. Dette er især vigtigt for CDMA-udbydere som Verizon og Sprint, hvor der ikke er et SIM-kort, der skal fjernes, og telefonnummeret forbliver aktivt, indtil det enten er blevet deaktiveret eller skiftet gennem transportøren.

 • Åbn "Indstillinger" og gå til "Meddelelser"
 • Drej kontakten for "iMessage" til OFF

Nemt, men vigtigt at forhindre eventuelle blandinger eller tabte iMessages.

3: Afmeld iPhone med Apple

Afregistrering af iPhone fjerner den fra din tilknytning til dit Apple ID. Mange mennesker overser dette, men det er vigtigt og tager mindre end et minut:

 • Log ind på Apple Support med dit Apple ID
 • Vælg iPhone fra listen over enheder, vælg "Afmeld" og bekræft, at du vil afregistrere enheden med din Apple-konto

Det er det. Nu er telefonen ikke længere forbundet med dig eller din Apple ID eller Apple supportprofil.

4: Lås op til iPhone for at øge videresalgsværdi *

Hvis du har en AT & T iPhone, skal du afsætte et par minutter for at anmode om opladning af en operatør. Ikke kun oplåsning af iPhone med AT & T er ekstremt simpelt, men det sker hurtigt i disse dage, og du bliver ofte lavet på så lidt som 30 minutter. Årsagen til at forstyrre er enkel, det øger iPhone-værdien, ofte med $ 100 eller mere, fordi den engang er låst, kan den bruges på alternative GSM-operatører, lige fra T-Mobile i USA til et utal af internationale serviceudbydere.

 • Grib IMEI-nummerets enheder, og gå derefter over til AT & T's side her for at starte processen

iPhone-modeller fra andre operatører, herunder Sprint og Verizon, kan også have en unlock-mulighed for enheder med SIM-kortspor også, selvom du bliver nødt til at kontakte disse luftfartsselskaber direkte for at høre om deres respektive lås.

Igen, dette øger videresalgsprisen betydeligt, hvis du sælger en iPhone på det private marked, så tag dig tid til at gøre det.

* Låsning af en enhed er mest værdifuld for videresalg på det private marked og er normalt unødvendig, hvis du har til hensigt at handle iPhone til Apple eller en anden forhandler service

5: Fjern SIM-kortet / deaktiver iPhone

Du ønsker ikke at utilsigtet videregive din mobiloperatørplan til den nye ejer, og du vil derfor sørge for, at enheden er deaktiveret, før du sælger den. Dette forhindrer iPhone i at foretage og modtage opkald eller overføre data, og processen er enkel, men varierer lidt afhængigt af GSM- og CDMA-udbydere:

 • AT & T, T-Mobile og GSM-bærer iPhones kan simpelthen fjerne SIM-kortet fra telefonen, og det er normalt nok til at deaktivere enheden
 • Verizon, Sprint og CDMA-luftfartsselskaber kræver normalt, at du kontakter transportøren direkte for at anmode om deaktivering, enten via telefon eller ved at gå til en lokal butik og anmode om en deaktivering af enheden.

Husk, du vil sandsynligvis ikke deaktivere den cellulære konto, og i stedet kun selve enheden, ellers kan du miste dit telefonnummer. Dette er meget enkelt med GSM-enheder, fordi telefonnummeret og tjenesten er knyttet til SIM-kortet, mens det er lidt mere kompliceret med CDMA-udbydere, da der ikke er nogen fjernelse SIM, og det håndteres derfor bedst af en repræsentant for de respektive mobilselskaber.

6: Slet iPhone & Nulstil til fabriksindstillinger

Du er næsten færdig! Nu er alt hvad du skal gøre, slette alt fra iPhone og nulstille det til fabriksindstillingerne. Gør kun dette, når du har lavet en backup, ellers vil du miste alt, hvad du en gang havde på iPhone selv.

 • Start indstillinger og gå til "General", og rul derefter til bunden og vælg "Reset"
 • Vælg "Slet alt indhold og indstillinger", og bekræft nulstilling ved at vælge "Slet iPhone"

Nulstillingsprocessen er ret hurtig, og når du er færdig, vil iPhone genstarte som om den var helt ny, gå til standard velkomstskærm og installationsproces. Lad være med at gå igennem installationsprocessen, lad det bare være (medmindre du forsøger at hjælpe den nye ejer selvfølgelig).

Din iPhone er nu klar til at sælge eller gå til det nye hjem!

Tænker du på at sælge eller opgradere en Mac også? Gå ikke glip af vores guide til at forberede en Mac til salg på den rigtige måde.