Ændre, hvor lange meddelelsesbannere vedvarer i Mac OS X

Bannermeddelelser dukker op på siden af ​​skærmen i Mac OS X og forsvinder på egen hånd inden for få sekunder. Nogle brugere kan opleve, at banneretiden er for lang eller for kort, og det er det, vi vil fokusere på at skifte her, hvilket giver dig kontrol over, hvor længe bannermeddelelsen ligger over skrivebordet.

For det første er det vigtigt at skelne mellem "bannere" og "advarsler"; et banner vil glide ind og glide ud af Mac-skærmen uden interaktion (eller du kan skrue på den for at afvise), mens advarsler kræver en slags brugerinddragelse med manuelt at lukke eller omlægge advarslen. Med hensyn til identifikation, hvis meddelelsen har en knap knyttet til den, er det en advarsel, ellers er det et banner.

Brugere kan skifte mellem bannere og advarsler ved at gå til > Systemindstillinger> Meddelelser og vælge appen eller tjenesten og vælge, hvilke de foretrækker.

Igen er denne artikel rettet mod at justere bannersiden af ​​tingene, da advarsler altid kræver, at brugerens indgriben kasseres.

Ændring af Mac OS X Notification Banner Persistence Time

Du skal bruge kommandostrengene Terminal og standardindstillinger til at justere bannerens vedvarende tid. Når du er på kommandoprompten, brug følgende syntaks:

defaults write com.apple.notificationcenterui bannerTime [time in seconds]

Hvis du f.eks. Vil forsvinde banneret, skal du sætte det til et sekund:

defaults write com.apple.notificationcenterui bannerTime 1

For at få bannerne til at blive langt længere, skal du sætte det i 25 sekunder:

defaults write com.apple.notificationcenterui bannerTime 25

Hit tilbage for kommandoen til at udføre. For at ændringen får fuld effekt for alle programmer, vil du gerne logge ud og logge ind igen eller genstarte Mac. Du kan have en vis succes med at dræbe Notification Center og genstarte apps, men den tidligere tilgang er lettere og vil påvirke alt.

Hvis du vil teste dette ud og ikke har noget, der skubber bannerkommentarer til dig, kan du altid sende din egen fra kommandolinjen med dette trick.

Tilbagevendende til Standard Notification Banner Persistence Time i Mac OS

At gå tilbage til standard banner persistens tid er bare et spørgsmål om at slette den standard streng du skrev til tidligere. Gå tilbage til Terminal og indtast følgende kommandostreng:

defaults delete com.apple.notificationcenterui bannerTime

Igen vil du logge ud og tilbage i Mac'en, for at ændringen skal træde i kraft, og at vende tilbage til standardindstillingerne.

Specifikke justeringsskifter ville være dejlige at have direkte i Mac OS X System Preferences for Notifications, men i øjeblikket skal brugerne ty til kommandolinjen for at foretage præcise justeringer af disse bannere.

Disse meddelelsesjusteringer blev opdaget af de fine folk på CNET MacFixIt, giv dem en stor tak!