Sådan tilføjes mapper til favoritliste i filer til iOS

Appen Filer på iPhone og iPad er lidt som en let version af Finder på Mac, der giver direkte adgang til filer og mapper i iOS 11. Hvis du finder dig selv adgang til en bestemt mappe ofte i Filer app, kan du gøre det hurtigere at få adgang ved at tilføje det til din favorit liste. Når et element er tilføjet til favoritlisten i iOS Files-appen, vil det være synligt i afsnittet Foretrukne i appen eller sidebjælken for iPad-brugere, når Filer-appen er i horisontal tilstand.

Du kan tilføje en mappe til favoritafsnittet i iOS Files-appen med et tryktrick eller med træk og slip, vi viser dig, hvordan du bruger begge dele. Og selvfølgelig vil vi også vise dig, hvordan du fjerner et emne fra listen Filer App Favoritter også.

Sådan tilføjes mapper til favoritliste i filer til iOS

Alle iPhone- og iPad-brugere kan tilføje mapper til favoritter ved hjælp af et simpelt tryktrick:

  1. Åbn appen Filer i iOS, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Find den mappe, du vil tilføje til listen Favoritter
  3. Tryk og hold på mappen og vælg "Favorite", når den sorte menu vises på skærmen
  4. Gentag med andre mapper til favorit efter behov

Mapperne vises i listen Favoritter i afsnittet "Placeringer" i appen Filer, når du er på skærmen Gennemse eller i sidelinjen, hvis du bruger Filer-appen i vandret tilstand på iPad.

Sådan favorit en mappe på filer til iPad med Drag & Drop

Applikationen iPad Files indeholder træk og slip support, der svarer til Mac'en ved at have sidebjælken konstant synlig, når enheden er i horisontal tilstand.

  1. Placer iPad'en i vandret position, og åbn appen Filer
  2. Tryk og hold den mappe, du vil have favorit, og træk den derefter ind i Fil-app-sidebjælken under afsnittet "Foretrukne", og slip derefter
  3. Gentag med andre mapper til favorit efter behov

Træk og slip tilgang til at tilføje varer til favoritter i iOS Files app fungerer ligesom at tilføje mapper til Favorites sidebar i Finder til Mac OS, så hvis du er på en iPad og kommer fra en Mac-baggrund, skal processen føles ens.

Træk og slip support virker også i vertikal tilstand og Filer app på iPhone, men du skal trykke og holde på mappen med en finger, mens du bruger en anden finger til at trykke på "Steder" og derefter slippe det i listen over foretrukne derfra . Det virker, men det er meget nemmere at gøre det i horisontal visning på iPad.

Sådan fjerner du en mappe fra favoritliste i filer til iOS

Fjernelse af en mappe fra favoritlisten er også let:

  1. Gå til afsnittet Steder i appen Filer, og find den mappe, du vil fjerne fra listen Favoritter
  2. Stryg til venstre i mappen for at fjerne fra Favoritter og vælg "Fjern"
  3. Gentag med andre mapper, der skal fjernes fra listen iOS-filer

Husk, at du også kan skifte den lille ">" -pileknap ved siden af ​​favoritlisten for at skjule også favoritfavoritterne, selvom det vil skjule hele listen over foretrukne i stedet for at fjerne nogle af elementerne i listen.

Den nye iOS-filer-app er nem at bruge, mens du stadig har et godt funktionssæt, hvis du ikke har Filer-app i iOS, skyldes det sandsynligvis, at du ikke har iOS 11 eller nyere installeret på iPhone, iPad eller iPod touch, eller du har muligvis slettet appen Filer, i hvilket tilfælde skal du enten opdatere iOS eller genindlæse appen Files igen.