Sådan reserveres film på Redbox.com

Redbox-webstedet giver dig mulighed for at vælge, hvilken kiosk du vil leje din film fra, og at vælge at leje en DVD eller, hvis tilgængelig, en Blu-ray-disk. Når din online reservation er placeret, kan du ikke annullere anmodningen, og du vil blive opkrævet for den dag, du reserverede den, selvom du afhenter den en senere dag.

Oplysninger om reservationskonfiguration

Når du har fundet den film, du vil reservere, skal du klikke på "Hold DVD til afhentning" eller "Hold Blu-ray til afhentning." I det felt, der vises, skal du indtaste din postnummer eller adresse for at se en liste over nærliggende Redbox-kiosker. Klik på "Hold for afhentning" efter det sted, du foretrækker, og klik derefter på "Tjek ud" for at betale for lejen. Du skal indtaste betalingsoplysninger her, hvis Redbox ikke allerede har disse oplysninger, og du bliver faktureret, når du tjekker ud.

Oplysninger om afhentning af reservation

På den valgte Redbox-kiosk skal du trykke på knappen "Reservation afhentning" og stryge derefter det kort, du brugte til at reservere din film, og din film eller film vil dispensere fra kiosken. Din lejeperiode slutter kl. 21:00 den følgende dag, selvom du kan gemme filmen længere, og du vil blive faktureret for hver ekstra lejedag. Manglende returnering af filmen inden for den maksimale lejeperiode vil resultere i, at Redbox opkræver dit kort for filmen.