Alle New Retina MacBook Pro 13 "Model Lancering næste uge

En helt ny Retina MacBook Pro med 13 "display vil lancere sammen med iPad Mini næste uge den 23. oktober ifølge to nye rapporter fra pålidelige kilder.

9to5Mac rapporterer den mindre nethinden MacBook Pro vil se og føle sig meget som Retina MacBook Pro 15 "-modellen, og den vil blive solgt i to konfigurationer med forskellig processor- og lagringsspecifikation. Ligesom det er større bror, vil det også blive solgt sammen med standard 13 "MacBook Pro, dog til en højere pris end ikke-nethinden versionen.

9to5mac er konsekvent pålidelig med sådanne rapporter, og deres rapport blev senere verificeret af AllThingsD, som altid er pålidelig og godt forbundet med Apple. Bortset fra at bekræfte både iPad Mini og New Retina MacBook Pro, siger AllThingsD, at den 13 "Retina MacBook Pro har en 2.560 × 1.600 opløsningsskærm.

Yderligere rygter er for nylig blevet omtalt om en nyudviklet iMac i rørledningen, og endda en nydesignet iPad 3 med den mindre Lynport, selv om ingen af ​​disse påstande er kommet fra pålidelige kilder endnu.