Sådan installeres en Garmin Nuvi

GPS (global positioning system) -navigation er blevet et almindeligt værktøj for chauffører. Pålideligheden og brugervenligheden af ​​Garmin Nuvi-linjen på GPS gør dem til et populært valg. Garmin Nuvi inkluderer de nødvendige ting til installation af enheden på enten forruden eller instrumentbrættet på køretøjet. Efter installationen kan Nuvi guide føreren til enhver ønsket destination.

Trin 1

Vælg det sted på forruden eller instrumentbrættet, hvor du vil montere Nuvi på. Rengør og tør dette område for at give en ren, glat overflade, som Nuvi klæber til.

Trin 2

Saml monteringsbeslaget ved at snappe holderen, der holder Nuvi fast på sugekoparmen.

Trin 3

Fjern den klare plastik, der dækker sugekoppen, og fastgør den til overfladen, hvor Nuvi skal placeres. For fastgørelse til instrumentbræt skal du placere klæbeskiven på overfladen og fastgøre sugekoppen til disken. For at fastgøre forruden skal du placere sugekoppen direkte på den rensede overflade på forruden og derefter vende armen i bunden af ​​sugekoppen.

Trin 4

Tilslut køretøjets strømkabel til Nuvi.

Trin 5

Sæt Nuvi i holderen ved at placere bunden af ​​Nuvi i holderen og dreje Nuvi opad, indtil toppen af ​​Nuvi klikker i beslaget.

Trin 6

Tilslut den anden ende af køretøjets strømkabel til køretøjets stikkontakt.

Tænd for Nuvi ved at skubbe tænd / sluk-knappen til venstre. Gør dette i et åbent område for at give Nuvi mulighed for at oprette forbindelse til satellitterne.