Brug Mono Audio Når Én Side af iPhone Hovedtelefoner og Højttalere Stop med at arbejde

De berømte hvide Apple-ørepropper er fantastiske, men alle, der har haft nogle hovedtelefoner og har brugt dem i lang tid, ved, at de kan beskadige over tid, og nogle gange lukker du et sæt, der ikke længere spiller lyd ud af begge øre stykker. Problemet med dette er, at mange stereooptagelser har lydspor, der er specielt beregnet til venstre og højre kanal, så når en side af hovedtelefonerne, øretelefonerne eller endda en højttalerdok og bilhøjttalere holder op med at virke, kan du afvige nogle af lyden der afspilles.En simpel løsning på dette problem er at bruge Mono Audio-funktionen i iOS, som kombinerer begge lydkanaler og spiller dem i begge sider, hvilket sikrer, at al lyd vil blive hørt, selvom halvdelen af ​​headsettet ikke længere fungerer. Denne indstilling er den samme på iPhone, iPad og iPod touch:

  • Gå til Indstillinger, tryk så på "Generelt" og gå til "Tilgængelighed"
  • Søg efter "Mono Audio" og vend til ON

Gå nu tilbage til enhver lydkilde, uanset om et spil, musik, podcast, der havde stereolyd med bestemt venstre / højre output, og du vil opdage, at den kombinerede stream nu kanaliseres ind i begge sider (eller rettere, den fulde stream kanaliserer ind i højttalerne eller hovedtelefonen, der fortsætter med at virke som normalt).

Mono Audio er naturligvis en tilgængelighed for dem, der er hørehæmmede eller døv, og for det er det lige så fremragende, men det er et godt trick at få ekstra brug ud af et sæt højttalere, der blæser eller kun fungerer halvt. Det fungerer også godt for bilstereoer, hvis du er ved at blæse ud den ene side af lyden, og det er også nyttigt, når en højttaler er knitrende og andre ikke, da du kan bruge bilradioens L / R-justeringer for at bringe lyd væk fra den problematiske højttaler (e), men hører stadig alt sammen med mono lydudgangen.

En quirky bivirkning ved at have Mono Audio på er, at du kan finde iPhone og iPod touch højttalere sidder fast i 'hovedtelefon mode' oftere end normalt, typisk ved at bare genoprette og afbryde lyden løser dette problem, da det typisk ikke er en spørgsmålet om, at en udenlandsk enhed er fastklemt i lydporten.