AirPlay Video til din Mac fra iPhone eller iPad med AirPlayer

AirPlay er en af ​​de køligere funktioner i iOS 4.2, som giver dig mulighed for at streame video og musik fra din Mac eller iOS-hardware til en Apple TV eller AirPlay højttalere. Men ville det ikke være rart, hvis du kunne streame AirPlay-video fra din iPhone eller iPad til din Mac? Nu kan du, takket være en virkelig cool hack fra Erica Sadun fra TUAW.

At få det til arbejde er meget nemt, du skal bare downloade og starte AirPlayer på den Mac, du vil streame video til, og så når du går til AirPlay fra din iPhone, iPod touch eller iPad, finder du din Mac på listen af skærme til eksport til. Det gør det ved at oprette en Bonjour-tjeneste på Mac, der foregiver at være en AppleTV, så din iOS-hardware kan se den. Dette ville være særligt sjovt at bruge på et Mac Mini-mediecenter, hvis du har en.

Ingen jailbreak er påkrævet, men du skal bruge iOS 4.2 og en Mac med Bonjour aktiveret. Det er gratis at downloade, så hvis du vil prøve det, kan du downloade det fra EricaSadun.com (nuværende version 0.28).

Tjek videoen nedenfor for at se AirPlayer i aktion med en iPhone streaming YouTube til en Mac:

Tilfældig rant her: ønsker du ikke, at iPhone ikke optog med den skruede lodrette opløsning? Uden for iOS-enheder ser det ikke ud rigtigt.

Anyway, dette er en fantastisk hack, så meget takket være TUAW for at bringe dette til lys.