iOS 5 Beta 6 indstillet til udløb den 29. september

Heads up til iOS-devs derude, hvis du installerede iOS 5 beta 6, kan du finde det nyttigt at vide, at den sjette beta er udløbet den 29. september. På det tidspunkt skal du enten have installeret en nyere beta, som vil helt sikkert være frigivet på det tidspunkt eller nedgradere iOS 5 tilbage til 4.

For resten af ​​os er det værd at bemærke, fordi hver gang en iOS 5 beta udløber, er der en spekulation af spekulation fra nogle individer, at Apple forårsager, at iOS 5 beta-enheder ikke virker, men det er ikke tilfældet, at betaen simpelthen udløber .

På den anden side har nogle taget denne dato for at angive en slags iOS 5-udgivelsesdag, da datoen er inden for "Fall 2011" -tidsplanen fra Apple, men det er næppe usandsynligt, at Apple ville forlade nogle meningsfulde datoer åbenbart tilgængelige i deres udgivelser. Populær mening på dette tidspunkt synes at være, at iOS 5 vil blive udgivet sammen med iPhone 5 i oktober, med muligheden for forudbestillinger, der kommer i slutningen af ​​september.

Udløbsdatoen blev fundet i sidste uge af ih8snow på Twitter