Hvordan fik jeg en ultraportabel 2,5 lbs Mac OS X Netbook med en 10 "LCD til $ 204

Så du vil have en lille, let bærbar Mac OS X-maskine. Den nærmeste ting, Apple har på dette område, er MacBook Air, som er $ 1600 eller mere. Der er ingen tvivl om det, MacBook Air er en fantastisk maskine, men jeg vil ikke bruge nogen steder i nærheden af ​​$ 1600 til en anden bærbar computer, når jeg allerede har en MacBook Pro. Jeg tænker på et lille budget, som virkelig lille ved Mac standarder, hvad med $ 250 eller mindre? Umuligt siger du? Forkert! Det er muligt, og jeg gjorde det! Sådan kan du også. Vær advaret, dette er ikke sanktioneret af Apple, og det bryder Mac OS X EULA-aftalen.

Hvad du skal bruge

* $ 200 - $ 250, udgifter varierer baseret på din særlige model, kupon kode og held på Dell Outlet
* 8GB USB-nøgle eller ekstern USB-harddisk, du har ikke noget imod formatering
* Mac OS X 10.5 installerer DVD eller billede
* lidt tålmodighed

Find en billig Dell Mini 10v til Hackintosh-formål

Så nu er du nødt til at finde den billige Dell Mini 10v, de refurbs fra Dell Outlet tjener dette formål vidunderligt. Kombineret med en rabatkode fra DellOutlet Twitter, og du har selv en meget overkommelig Hackintosh. Min endelige pris var $ 204 afsendt!

Twitter: DellOutlet - følg DellOutlet på Twitter for at få produktrabatkoder, jeg har en til 15% rabat herfra. De pop op en gang om ugen eller deromkring og har en begrænset varighed.

Dell.com/Outlet - Mini 10v - tjek lager og sorter efter pris, det er en live søgning, så du kan konstant opdatere det og se forskellige lagre fra andre mennesker, der dumper deres vogne. Jeg har set en Mini 10v til så lav som $ 219 FØR du bruger 15% kuponen!

Hackintosh: Installation af Mac OS X på Dell Mini 10v

Gizmodo Guide til installation af Snow Leopard på Dell Mini 10v - dette er baseret på oplysningerne fra MyDellMini fora, men det er lidt lettere at følge og har nogle gode billeder af fremskridt. Hvis du vil installere Snow Leopard på din Mini 10v, er dette en fantastisk guide til at følge.

MyDellMini: Fool Proof No Hassle Mini 10v Installationsvejledning - Fellow OS X Daglig forfatter Bill Ellis skrev om theHackintosh Dell Mini 10v for flere uger siden, hvilket er det, der først forkæste min interesse for emnet. Jeg fulgte den vejledning, han foreslog, det virker, følg bare om trinene, og det vil virke for dig også.

Opgraderinger, Fejlfinding og meget mere

MyDellMini - Installer 2 GB RAM Opgradering på Dell 10v - Jeg fulgte videoerne her for at opgradere hukommelsen. Ok, jeg indrømmer, at RAM-opgraderingen var en total smerte, men OS X ryger med 2 GB RAM på Mini 10v, så hvis du er teknisk kompetent og har tålmodigheden, er det den bedste $ 19 du har brugt i et stykke tid. For hvad det er værd, kører OS X helt fint med kun 1 GB RAM, men du vil se en mærkbar hastighedsbump med 2 GB opgraderingen.

MyDellMini Forums - dette er en vildt hjælpsom flok mennesker, der er hurtige til at hjælpe og yderst vidende om emnet, hvis du har spørgsmål eller løber ind i problemer overhovedet, er dette nok det bedste sted at gå.

MyDellMini Forums: Snow Leopard - Nu hvor Snow Leopard er ude, vil jeg elske at få det til at køre på min lille Hackintosh, men jeg skal vente, indtil processen er lidt mere strømlinet, før du forsøger dette. Hvis du følger MyDellMini fora, vil du se, at mange allerede har installeret det allerede, det er bare lidt kompliceret. Jeg forestiller mig, at Hackintosh-fællesskabet vil sortere dette ud temmelig snart, det er en smart gruppe.

Afsluttende tanker på Hackintosh

I betragtning af, hvor livlig Hackintosh-fællesskabet er, især fokuseret på Netbooks, mener jeg, at det peger på et hul i Apples nuværende produktlinje: en billig, letvægts, super-bærbar Mac. Indtil Apple udfylder denne niche med noget (den rygter Mac Tablet eller hvad som helst), vil jeg vædde på, at Hackintosh-samfundet fortsætter med at vokse, især når folk knuser pennier i en recessionær økonomi. Forhåbentlig Apple træder op og leverer, en officiel Mac Netbook eller tilsvarende ville være fantastisk, og jeg ville købe en!