Sådan udskæres en del af en .JPG

JPG'er eller JPEG'er er nogle af de mest almindelige formater til digitale billeder og fotografier. Disse formater genkendes let på tværs af operativsystemer og programmer. Uanset hvilken type pc du ejer, beskæring, ændring og skæring i JPG'er kræver online eller desktop software.

Trin 1

Beskær din JPG i Photoshop. Beskæringsværktøjet fjerner ethvert uønsket område af billedet. Klik på ikonet "Beskær" på værktøjspaletten. Træk værktøjskassen Beskær over den del af billedet, du vil beholde. Når du har markeret det afgrænsede område, skal du slippe musen. Klik på fluebenet i menuen Indstillinger ved siden af ​​"X" for at klippe dit billede.

Trin 2

Rediger din JPG i MS Paint. Klik på beskæringsværktøjet, eller vælg, værktøjet. Det ligner et rektangel med en kant lavet af bindestreger. Træk feltet med markøren rundt om det område af din JPG, du vil beholde. Hold nede "CTRL" og "C" tasterne sammen for at kopiere markeringen. Åbn en ny fil ved at trykke "CTRL" og "N" sammen. Indsæt dit valg i den nye, tomme fil ved at trykke "CTRL" og "V" sammen.

Trin 3

Skift din JPG i Preview. For Apple-brugere er Preview en nem måde at ændre billeder på, og som MS Paint følger den med enhver Apple-computer. Når du har åbnet din JPG i Preview, skal du klikke inden for billedområdet for at klippe og trække det stiplede felt rundt i området. Klik på "Værktøjer", og klik derefter på "Beskær."

Skær dele af din JPG væk med gratis online-størrelsesværktøj. Pic Resize er et velrenommeret online billedstørrelsesværktøj. Fra startmenuen skal du vælge knappen "Vælg fil" og vælge JPG på dit skrivebord, som du gerne vil beskære. Klik på "fortsæt", og gå derefter til en ny skærm, hvor du beskærer og ændrer størrelsen på dit billede. Når du har beskåret din JPG, har du mulighederne for at gemme JPG på dit skrivebord eller på et websted.