Sådan ændres Dock Color & Appearance i iOS

Docken fik en betydelig visuel revision sammen med næsten alt andet i moderne iOS-versioner, og selvom OS X-look-a-dage er væk, kan du stadig tilpasse Docks farvning og gennemsigtighed lidt. En mulighed er at ændre tapetet, som har en dyb indvirkning på udseendet på Dock sammen med andre brugergrænsefladeelementer i IOS, men hvad hvis du kan lide dit tapet og bare ikke kan lide den måde, som Dock ser ud med det?

Det er, hvad dette trick vil hjælpe, opnået indirekte ved at bruge kontrastindstillingen, der skal forbedre brugervenligheden. Det fjerner det iOS Dock-sommetider farvede hyperfarve, der kommer fra at bruge visse tapeter, og erstatter det med en simpel gennemskinnelig Dock-farve med meget højere kontrast, typisk en mørk farve, der stort set er baseret på tapetet. Resultatet er stærkt forbedret læsbarhed og til tider også et meget godkendt udseende af Dock generelt. Bemærk, at der er nogle andre brugergrænseændringer, der vil forekomme med denne indstilling, hvilket gør det uønsket for nogle brugere.

  • Sæt iOS-tapetet til det, du kan lide, men kan ikke lide Dock-udseendet af
  • Gå til Indstillinger, og gå derefter til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  • Vælg "Forbedret kontrast" og skift kontakten til ON
  • Afslut fra Indstillinger for at se Docks nye udseende

Forstærkede kontraststrimler det meste af den vanvittige farve fra iOS 7 Dock, og dit resultat bliver et meget mere subtilt udseende, som vist i disse to skærmbilleder af nogle ret subtile tapeter, der tilfældigvis har hyperfarve Docks.

Standardindstillingen er til venstre, med alternativet "Enhanced Contrast" til højre. Ændringen i farve og udseende kan være betydelig, afhængigt af aktiv tapet på iPhone / iPad / iPod:

(Odd leder appelsinjuice Dock til venstre, med den kontraherede grå version til højre)

(Clashing toxic waste looking mystery green Dock til venstre, med den nye kontrast grå version til højre)

Dette trick kombineret med modig tekst kan gøre en stor forskel i den samlede brugbarhed med visse wallpapers, og som sådan ville være et godt supplement til nogle generelle forbedringer af brugervenlighed, som brugerne nemt kan gøre for iPhone, iPod og iPad med iOS 7.0 eller nyere .

Selvom det vil helt sikkert ændre Docks farvning og udseende, har funktionen Enhanced Contrast en potentielt uønsket bivirkning ved at strippe alle transparenter og blurs fra andre steder i iOS. Mest fremtrædende omfatter dette mapper, Meddelelsescenter og Kontrolcenter, men andre mindre ændringer ses også andre steder. Resultatet er som regel simpel flad farve for ting som mapper eller med meddelelsescenter en sort baggrund, men Control Center får en ikke-så kontrastfarve lys grå baggrund med hvid tekst og ikoner ovenpå det, hvilket nok er det værste udseende af bunken :

Uanset om bivirkningen er værd, er det op til dig, og hvor meget du kan lide eller ikke lide Dock styling på din iPhone eller iPad, der kører noget efter iOS 7.0, men for nu er det den eneste måde, du kan ændre udseendet på . En meget mere behagelig bivirkning kan forekomme på ældre enheder, der kører iOS 7, som kan opleve betydelige hastighedsforøgelser ved at deaktivere transparenterne med disse indstillinger skifte.

Hvis du er utilfreds med udseendet, skal du ikke være helt modløs, fordi Apple har været temmelig lydhør over for nogle af kritikerne af forskellige grænsefladeelementer efter det store iOS-design, og tilbyder nye muligheder som en hurtigere fadingovergang for at erstatte zoomningseffekterne i hele iOS. Denne ændring ankom i en mindre punktudgivelse, og dermed andre små punktudgivelser og mere signifikante opdateringer til iOS kan tilbyde endnu flere muligheder for at tilpasse udseendet af iOS fremadrettet.