Sådan repareres eller gendannes tekst fra en korrupt Word 2007 (.docx) fil

Du forsøger kun at få adgang til et Microsoft Word-dokument for at blive mødt af en fejlmeddelelse, der advarer om, at filen er beskadiget eller ødelagt og ikke kan åbnes. Selvom du skulle have en sikkerhedskopi af dine vigtige filer på en server eller et skybaseret opbevaringsprogram, kan du muligvis reparere den beskadigede fil ved hjælp af Words åbne og reparationsfunktion. Hvis det ikke virker, kan du prøve funktionen "Gendan tekst fra enhver fil", som sandsynligvis vil lykkes, selvom du bliver nødt til at omformatere den tekst, du gendanner.

Åbn og reparer filen

Trin 1

Start Microsoft Word. Klik på knappen "Microsoft Office", og klik derefter på "Åbn".

Trin 2

Naviger til den beskadigede fil. Klik på filen for at vælge den, og klik derefter på filnavnet.

Klik på drop-down-pilen på knappen "Åbn", og vælg "Åbn og reparer." Hvis processen er vellykket, åbnes det reparerede dokument i Word. Hvis du stadig modtager en fejlmeddelelse, eller filen ser ud til at være beskadiget, kan du forsøge at gendanne teksten fra filen.

Gendan tekst fra en korrupt Word-fil

Trin 1

Start Word, og klik på knappen "Microsoft Office".

Trin 2

Klik på linket "Word Options" nederst i menuen. Vælg "Avanceret" i venstre rude i Word-indstillingsvinduet. Marker afkrydsningsfeltet "Bekræft filformatkonvertering ved åben" i sektionen Generelt, og klik på "OK". Dette muliggør tekstgendannelsesfunktionen.

Trin 3

Klik på Microsoft Office-knappen, og klik på "Åbn". Klik på drop-down pilen til højre for feltet Filnavn. Der står muligvis "Alle filer" eller "Word-dokumenter." Vælg "Gendan tekst fra enhver fil (.)."

Naviger til den beskadigede fil. Klik på filen for at vælge den, og klik derefter på filnavnet. Klik på knappen "Åbn". Slet eventuelle binære data, der vises i begyndelsen og slutningen af ​​dokumentet, før du redigerer eller gemmer den gendannede tekstfil.