Instruktioner til en Black & Decker Paper Shredder CC800

Black & Decker-makuleringsmaskine # CC800 beskytter hjem og kontorer mod identitetstyveri. Denne makuleringsmaskine starter automatisk, stopper og vender for at spare energi. CC800 tager sig af den tidskrævende opgave at fjerne hæfteklammer fra papirer inden makulering, og det makulerer uønskede kreditkort.

Sæt papirstikkeren i en stikkontakt, og sæt den på en plan overflade.

Tryk på den store frontknap for at låse beskyttelsesdækslet op. Sving dækslet op for at åbne det.

Læg op til otte ark 20 lb. papir i papirstyrene på hver side af papiråbningen. Makulatoren trækker automatisk papiret ind i maskinen og begynder at makulere det. Makuleringsmotoren standser, når papiret har passeret bladene.

Tryk på den runde power boost-knap til højre på kontrolpanelet, hvis makuleringselementerne sidder fast i makuleringsmaskinen. Makulatoren vender automatisk, skifter til bevægelse fremad og forsøger at genindsætte genstande for at klippe dem. Hold knappen nede i 30 sekunder. Dette påfører transportørene ekstra kraft til at skubbe papiret gennem maskinen.

Sving beskyttelseslåget fremad for at lukke det, når makulatoren ikke er i brug. Der høres et klik, når låget låses.

Tips

Makuleringsmaskinen vender automatisk, mens den er i bevægelse, for at genskabe tykke genstande gennem knivene og fortsætter derefter den fremadgående bevægelse for at afslutte makuleringsprocessen.

Advarsler

Tøm den 4-liters kurv med strimlet genstande, når den er fyldt, så shredderen kører fremad.

Luk og lås beskyttelseslåget, når makuleringsmaskinen ikke er i brug for at forhindre børn i at indsætte genstande eller fingre i makuleringsmaskinen.