Sådan får du dit hoved til at se skaldet ud i Photoshop

Hvis du abonnerer på "skaldet er smuk" -teorien eller bare vil se, hvordan du ser ud som låsfri uden faktisk at forpligte dig til barbermaskinen, skal du bruge Photoshop til at blive bar. Adobe Photoshop-softwaren giver værktøjerne til at prøve et skaldet udseende på kortere tid, end det ville tage at faktisk barbere håret på dit hoved. Photoshops version af barberprocessen er også mindre permanent end den ægte vare. Med et par klik kan du gå fra skaldet til ryggen og nyde håret på skærmen.

Åbn Photoshop. Klik på menuen "File", og vælg "Open". Klik på "Gennemse" og find billedet for at fjerne hår. Dobbeltklik på billedet, så åbnes det i Photoshop-arbejdsområdet.

Klik på "Klonstempel" -værktøjet, der ligner en check-annullerende stempling, midt i paletten "Værktøjer". Hold markøren, der bliver til en cirkel, på personens pande tættest på hårgrænsen, men i et hårløst område.

Tryk og hold "Alt" -tasten nede på tastaturet, og klik på det hårfrie område en gang, og kopier den "skaldede" hud til Photoshop's hukommelse. Slip “Alt” -tasten, og skub markøren lidt op, hvor håret først begynder at dukke op i den midterste pande.

Tryk og hold venstre museknap nede, klik og træk markøren op og til højre og derefter ned, efter hårlinjen omkring personens ansigt. Den kopierede “hud” afsættes over håret, så det ser ud som om der ikke var noget hår på højre side af hovedet. Gentag at klikke og trække, indtil du kun ser huden.

Gentag processen på venstre side af billedet, start fra top-midten af ​​hovedet og arbejd dig ned for at dække hele håret med hud, hvilket skaber det skaldede udseende.

Gentag processen "Klonstempel", men denne gang ved at holde markøren over markøren og klikke på "Alt" -tasten over baggrunden bag hovedet. Tag et klik på baggrunden, og slip “Alt” -tasten. Klik og træk markøren i en klokkeform rundt om toppen af ​​hovedet, og omform den til en normal hovedform, da kopiering / indsættelse af skaldet hud muligvis har fået hovedet til at se forkert ud. Fortsæt, indtil baggrundsaflejringen omformaterer hovedformen til regelmæssig form.

Klik på menuen "Filer", og vælg "Gem som." Giv billedet et nyt navn, og klik på knappen "Gem".